به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، احزاب اصلی پارلمان بلژیک درباره اصلاحات اساسی در ساختار دولت به توافق رسیدند. بر این اساس، هشت حزبی که اختلافات شدید میان آنان، تشکیل دولت این کشور را به مدت یک و نیم سال به تعویق انداخته با این توافق که متن آن روز سه شنبه منتشر می شود، گام مهمی برای حل این بحران برداشتند.
این توافق که بین احزاب فلمیش و فرانسوی زبان بلژیک به دست آمده از سوی هر دو طرف "قابل توجه ترین و مهمترین اصلاحات دولت" از سال 1945 تا کنون ارزیابی شده است.
طبق این توافق همچنین به دولتهای محلی، نفوذ سیاسی بیشتری در حوزه هایشان اعطا می شود. به این ترتیب مردم بلژیک پس از ماهها انتظار در مورد تشکیل یک دولت منسجم و عاری از اختلافات داخلی در روزهای آینده امیدوار شده اند.
این در حالی است که به دلیل مشخص نشدن برنامه واحدی برای دولت از سوی احزاب، همچنان احتمال شکست طرح اصلاحی مذکور وجود دارد. گفتنی است بلژیک فروردین ماه امسال با پشت سر گذاشتن یک سال تمام بدون دولت، رکورد طولانی ترین بن بست سیاسی را زد و نام خود را در کتاب گینس ثبت کرد.
نظر شما