به گزارش خبرنگار مهر، محمود زیرکچیان زاده در حاشیه مراسم رونمایی از دو پروژه تحقیقاتی پژوهشگاه نفت در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه پروژه مروارید خلیج فارس از بزرگترین پروژه های مطالعاتی مخازن نفتی کشور است، اظهار داشت: این مطالعات در منطقه خلیج فارس و دریای عمان در وسعت 183 هزار و 500 کیلومتر شامل 10 میدان نفتی و 490 چاه نفت و گاز اجرایی می شود.

مدیر عامل شرکت نفت فلات قاره از اجرای طرح مطالعاتی مخازن نفتی و گازی حوزه خلیج فارس و دریای عمان خبر داد و گفت: با استفاده از داده های این مطالعات قادر خواهیم بود میادین و مخازن جدید نفتی را به ویژه در اعماق خلیج فارس و دریای عمان شناسایی کنیم.
مدیر عامل شرکت نفت فلات قاره با بیان اینکه قرارداد اجرای این طرح با هزینه ای بالغ بر 21 میلیون یورو با پژوهشگاه صنعت نفت به امضا می رسد، افزود: با استفاده از داده های این مطالعات قادر خواهیم بود میادین و مخازن جدید نفتی را به ویژه در اعماق خلیج فارس و دریای عمان شناسایی کنیم.
وی شناسایی مسیر انتقال هیدروکربن به ویژه برای میادین مشترک، تعیین سنگ منشا هیدروکربن را از دیگر کاربردهای مدل سازی سیستم های نفتی نام برد و یادآور شد: این مطالعات پایه بسیار مهمی خواهد بود برای مطالعه و کشف و شناسایی میادین جدید است.
زیرکچیان خاطر نشان کرد: این طرح که با شبکه سازی انجام شده، مبتنی بر مطالعات زمین شناسی، ژئوفیزیک، ژئو شیمی و مطالعات سه بعدی است.
کد خبر 1427825
نظر شما