پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ مهر ۱۳۹۰، ۹:۴۴

اخبار سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد

اخبار سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد

یزد - خبرگزاری مهر: برگزاری دوره آموزشی پرسش ها و پاسخ های اعتقادی در اردکان، اعزام امام جماعت به مدارس اردکان و ... از جمله اخبار کوتاه از سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی بهاباد با حضور در فرماندهی انتظامی شهرستان بهاباد و تبریک هفته نیروی انتظامی در جمع کارکنان این نیرو به تشریح مسائل روز جامعه پرداخت.

حجت ‌الاسلام علی حاتمی ضمن تجلیل از مجاهدتهای شبانه روزی نیروی انتظامی در حفظ امنیت کشور، نقش خانواده و همسران ماموران نیروی انتظامی را در موفقیت برای ایجاد امنیت در کشور بسیار تاثیر گذار دانست.

وی بیان داشت: همراهی و صبر و حوصله همسران و خانواده های کارکنان نیروی انتظامی به آنها برای ادامه کار انگیزه می دهد و به طور قطع اجر آنها از همسران نظامیشان کمتر نیست.

برگزاری دوره آموزشی پرسشها و پاسخ های اعتقادی ویژه کارمندان اردکان

یک دوره آموزشی ضمن خدمت ویژه کارمندان ادارات و نهادهای اردکان با موضوع پرسشها و پاسخ های اعتقادی، از نیمه مهر ماه در محل سالن آموزشی اداره تبلیغات اسلامی اردکان آغاز شده است.

در این دوره که جمعی از کارکنان ادارات، بهزیستی، دارایی، ثبت احوال، شرکت غله، مسکن و شهر سازی شرکت دارند مباحثی بنیادی پیرامون پرسشهای اعتقادی مطرح می شود.

پس از پایان این دوره که به مدت 28 جلسه ادامه خواهد داشت، به قبول شدگان گواهینامه ضمن خدمت ارائه می شود.

اعزام امام جماعت به مدارس شهرستان اردکان

با هماهنگی اداره تبلیغات اسلامی اردکان امام جماعت به مدارس شهرستان اعزام می شود.

برای اشاعه فرهنگ نماز و حفظ فرهنگ نماز برای جوانان و نوجوانان به ویژه دانش آموزان، نماز جماعت در مدارس و آموزشگاه ها اقامه خواهد شد.

بر اساس هماهنگی انجام شده توسط اداره تبلیغات اسلامی اردکان با آموزش و پرورش، از این پس امام جماعت به این مدارس اعزام می شود.

نماز جماعت ظهر و عصر در بیش از 50 آموزشگاه سطح شهرستان اردکان برپا می شود.

روحانیون اعزامی علاوه بر برپایی نماز جماعت به برگزاری گفتمانهای دینی و آموزش احکام و مسائل اعتقادی می پردازند.

برگزاری  20 گفتمان دینی در اردکان

اداره تبلیغات اسلامی اردکان در شش ماهه اول سال جاری 20 گفتمان دینی در مساجد، مدارس و دانشگاه ها برگزار کرد.

طرح گفتمانهای دینی از جمله طرح های فرهنگی است که مورد استقبال گسترده نوجوانان و جوانان تشنه معارف اسلامی واقع شده است و در همین راستا این اداره در شش ماهه اول سال جاری 20 مورد گفتمان دینی در سطح شهرستان اردکان برگزار کرده است.

در گفتمانهای برگزار شده مباحثی پیرامون معنویت و جوانان، دوستیابی در اسلام، حجاب و عفاف، آینده و آینده نگری، آسیبهای اجتماعی، خانواده، عرفانهای دروغین و نحله های انحرافی، دانشجو و مدیریت زمان و... مطرح می شود.

کد خبر 1427914

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha