به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ هویدا تزار در همایش راهوران محله استان لرستان با اشاره به آموزش 420 دهیار لرستان در راستای اجرای طرح راهوران محله عنوان کرد: این دهیاران به عنوان راهوران محله وظیفه توجیه رانندگان را در زمینه رعایت قوانی راهنمایی و رانندگی را برعهده دارند.
وی با بیان اینکه تعدادی از این دهیاران به عنوان بازرسان کنترل نامحسوس استان انتخاب شده اند یادآور شد: برای این دهیاران کارت شناسایی و همچنین قبض جریمه صادر شده و با توجه به وجود تخلفات در سطح محورهای روستایی می توانند برخورد های لازم را در این زمینه داشته باشند.
فرمانده پلیس راه استان لرستان همچنین با بیان اینکه تصادفات منجر به فوت در استان لرستان در نوروز امسال 42 درصد کاهش یافته است، کیفیت نامطلوب جاده و عدم رعایت سرعت مجاز خودرو را از عوامل بروز تصادف در محورهای روستایی عنوان کرد.
سرهنگ تزار یادآور شد: 43 درصد از تصادفات در استان در محورهای روستایی رخ می دهد.
نظر شما