به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید مصطفی ذوالقدر صبح دوشنبه در جلسه شورای اداری استان هرمزگان با تشکر از زحمات هاشمی تختی استاندار سابق هرمزگان، اظهار داشت: رفتن آقای هاشمی و آمدن آقای عزیزی مصداق این شعر است که "عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت" و ما هم از رفتن آقای هاشمی ناراحت هستیم و هم از آمدن آقای عزیزی خوشحال هستیم.
وی پست و مقام را بی ارزش دانست و افزود: هر مدیری باید چند "ص" را در خود تقویت کند همانند صداقت و صبر، و مدیران باید توجه داشته باشند که پست و مقام ارزشی ندارد و فقط باید به مردم خدمت کرد.
نماینده مردم بندرعباس در مجلس با تاکید بر اینکه مدیران باید مسئولان زیرمجموعه خود را براساس شایستگی انتخاب کنند، تصریح کرد: مدیران باید توجه داشته باشند که افراد زیرمجموعه خود را نباید براساس روابط خانوادگی و رفاقت تعیین کنند بلکه ملاک انتخاب فقط شایستگی افراد است چون اگر افراد زیرمجموعه کار اشتباهی انجام دهند مدیران مسئول آن کار هستند.
ذوالقدر ادامه داد: استان هرمزگان دارای مشکلات فراوانی در بخشهای مختلف همچون آب، بیمارستان و راه است و مدیران استان باید در راستای رفع مشکلات مردم و خدمت به آنها همت کنند همانگونه که امام خمینی (ره) فرمودند بهترین کار خدمت به مردم است.
وی بیان داشت: هنوز یاد و نام استاندارانی که بیشترین خدمت را به هرمزگان کردند در میان مردم زنده است افرادی همچون مقتدایی، صاحب محمدی و ترکان که 20 سال از زمان استانداری او در هرمزگان می گذرد و مدیران باید توجه داشته باشند که اگر به مردم خدمت کنند یاد آنها زنده خواهد ماند.
نظر شما