پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۸ مهر ۱۳۹۰، ۱۴:۰۹

مهدوی:

جامعه موفق نیازمند مدارس پویاست

جامعه موفق نیازمند مدارس پویاست

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیر کل دفتر خانواده و بانوان استانداری گلستان گفت: جامعه موفق نیازمند مدارس پویاست.

به گزارش خبرنگار مهر، مهری مهدوی ظهر دوشنبه در بازدید از دبستان دخترانه بلال حبشی و در نشست با مدیر این مدرسه افزود: مدارس می توانند از میزان آسیب خانواده هاکم کنند و نجاتگر و احیاگر دانش آموزان باشند.

وی تاکید کرد: برای اینکه مدارس پویا داشته باشیم باید خانواده ها را جذب محافل آموزش کرد.

در این نشست مقرر شد ازکارشناسان مجرب تغذیه برای آموزش تغذیه به خانواده ها و کارشناسان مجرب مشاوره برای مشاوره والدین، دانش آموزان و معلمان دعوت بعمل آید.

قابل ذکر است مدیر کل دفتر خانواده و بانوان استانداری گلستان به همراه کارشناس دفتر خانواده و بانوان استان و کارشناس کمیته امداد امام خمینی (ره) استان ضمن بازدید از دبستان دخترانه بلال حبشی شهرستان گرگان هدایایی به دانش آموزان این مدرسه اهدا کرد.
کد خبر 1429292

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha