پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ مهر ۱۳۹۰، ۱۹:۰۵

در سخنان شعبان نمایان شد:

انتقاد مجدد سوریه از ترکیه / توصیه به آنکارا برای اتخاذ موضع واقع گرایانه

انتقاد مجدد سوریه از ترکیه / توصیه به آنکارا برای اتخاذ موضع واقع گرایانه

مشاور رئیس جمهوری سوریه با اشاره به مواضع منفی برخی کشورها از جمله ترکیه علیه کشورش بر اساس گزارشهای جهت دار و بزرگنمایی برخی رسانه ها، خواستار موضع گیری واقع بینانه آنها شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سوریه(سانا)،"بثینه شعبان" گفت : متاسفانه برخی کشورها مواضع خود را بر اساس گزارشهای رسانه ای نادرست بنا می کنند.

وی افزود: مشکلی که در سوریه وجود دارد این است که برخی کشورها خرابکاران را مسلح و روند طبیعی اوضاع را مختل می کنند، اما رهبران سوریه در راستای برقراری امنیت تلاش می کنند.

شعبان تاکید کرد: تا کنون بیش از هزار نفر از نیروهای ارتش و پلیس سوریه به دست گروههای مسلحی که از خارج حمایت تسلیحاتی می شوند کشته شده اند.

وی با اشاره به مواضع تند"رجب طیب اردوغان" نخست وزیر ترکیه علیه سوریه افزود: امیدواریم که اردوغان مواضع خود را بر اساس واقعیتهای موجود نه بر اساس مطالب رسانه ها اتخاذ کند.ترکیه به جای دامن زدن به اوضاع از اصلاحات سوریه دفاع  کند.

کد خبر 1430577

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha