به گزارش خبرگزاری مهر، علی همت با بیان اینکه امسال شمار واحدهای فعال صنعتی در شهرکهای صنعتی استان به بیش از یک هزار و 360 واحد افزایش یافته، افزود: برای بهره برداری از واحدهای صنعتی جدید بیش از 210 میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته و با آغاز به کار آنها برای بیش از 315 نفر اشتغال ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: این واحدهای صنعتی در بخش های کانی غیر فلزی، صنایع فلزی، صنایع غذایی، بهداشتی وآشامیدنی و صنایع شیمیایی فعالیت خود را آغاز کرده اند.
وی افزود: تا پایان شهریور ماه اشتغال در شهرکها و نواحی صنعتی استان به بیش از 18 هزار و 800 نفر رسیده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس ادامه داد: هم اکنون 47 شهرک و ناحیه صنعتی در استان به فعالیت می پردازد و در آنها برای اجرای واحدهای صنعتی - تولیدی زمین واگذار می شود.
وی با بیان اینکه تاکنون 9 هزار و 100 میلیارد ریال توسط بخش خصوصی برای راه اندازی واحدهای صنعتی در شهرکهای صنعتی استان سرمایه گذاری شده، گفت: علاوه بر آن یک هزار و 330 واحد صنعتی نیز در مرحله ساخت و ساز است که با بهره برداری از آنها درصد اشتغال و سرمایه گذاری افزایش چشمگیری خواهد یافت.
نظر شما