پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ مهر ۱۳۹۰، ۱۲:۵۴

اینترنت لرستان قطع شد/ قطعی 20 سایت تلفن همراه

اینترنت لرستان قطع شد/ قطعی 20 سایت تلفن همراه

خرم آباد - خبرگزاری مهر: قطعی فیبر نوری در مسیر لرستان به خوزستان موجب قطع شدن خطوط اینترنتی حدود 2 میلیون لرستانی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ساعات اولیه صبح امروز چهارشنبه اینترنت شهرستانهای مختلف استان لرستان دچار قطعی شد که همچنان این قطعی ادامه دارد.

مطابق پیگیری های خبرنگار مهر، قطعی فیبر نوری در مرز لرستان و خوزستان موجب قطعی شبکه اینترنت شده و علاوه بر قطع شدن اینترنت هم اکنون بیش از 20 سایت تلفن همراه استان لرستان نیز با مشکل قطعی مواجه است.

بنابراین گزارش هم اکنون در برخی از شهرستانهای استان لرستان از جمله شهرستان بروجرد در شبکه موبایل مردم این شهرستان اختلالاتی بوجود آمده است.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت استان لرستان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر، اظهار داشت: قطعی شبکه فیبر نوری استان لرستان به دلیل سهل انگاری یک شرکت حفار در سه راهی بازوند در نزدیکی شهرستان پلدختر رخ داده است.

کوشکی با تایید قطعی شبکه اینترنت در سطح کل استان لرستان عنوان کرد: عملیات حفاری شرکت پیمانکاری جهاد نصر مسبب این امر بوده است.

وی تصریح کرد: گروه های تخصصی این شرکت برای رفع مشکل به محل حادثه اعزام شده اند که امید می رود حداکثر ظرف مدت زمان 2 ساعت آینده مشکل قطعی اینترنت در استان لرستان حل شود.

کد خبر 1431188

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha