پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ مهر ۱۳۹۰، ۱۳:۱۲

برای انتخابی پارالمپیک لندن/

کماندار قمی به تیم ملی دعوت شد

کماندار قمی به تیم ملی دعوت شد

قم - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت تیراندازی با کمان استان قم از دعوت کماندار با سابقه قمی به تیم ملی برای اعزام به رقابت انتخابی پارالمپیک 2012 لندن خبر داد.

اسماعیل ملامحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: کماندار جانباز و معلول قمی با دعوت به اردوی تیم ملی در تمرینات این تیم برای شرکت در پیکارهای انتخابی تیراندازی با کمان پار المپیک 2012 لندن شرکت می‌کند.

وی افزود: کادر فنی تیم ملی تیراندازی با کمان کشورمان برای تشکیل اردوی آماده سازی جدید این تیم در راه حضور قوی در پیکارهای انتخابی پار المپیک، چهره های شاخص تیراندازی با کمان کشور را به اردو فراخواند که در بین دعوت شدگان کماندار با سابقه قمی نیز حضور دارد.

رئیس هیئت تیراندازی با کمان استان قم این کماندار با سابقه که در سال‌های اخیر با شرکت در میادین مختلف قهرمانی و لیگ باشگاه‌های کشور عناوین افتخار آفرین زیادی را برای ورزش قم به ارمغان آورده، سیدحسن موسوی زاده است که انشاءالله با بروز استعدادها و توانمندی های خود، تیم ملی تیراندازی با کمان کشورمان را در مسابقات مهم آتی همراهی خواهد کرد. 

وی با اشاره به برگزاری تمرینات تیم ملی تیراندازی با کمان جانبازان و معلولین، اضافه کرد: جدیدترین مرحله از اردوهای آمادگی تیم ملی تیراندازی با کمان جانبازان و معلولین کشورمان از روز گذشته به میزبانی اصفهان آغاز شده است.

ملامحمدی اظهار داشت: در واقع هیئت ورزش های جانبازان و معلولین استان اصفهان میزبان کمانداران ملی پوش کشورمان است و کمانداران حاضر در این اردو تا روز بیست و ششم مهر ماه زیر نظر مربیان تیم ملی به انجام تمرینات خواهند پرداخت.

وی یاد آور شد: این مرحله از اردوی آماده سایز تیم ملی تیراندازی با کمان معلولان کشورمان به منظور آمادگی ورزشکاران حاضر در اردو برای حضور در بازی های پارالمپیک لندن با حضور 16 ورزشکار در مجموعه ورزشی ایثاراصفهان برگزار می شد.

رئیس هیئت تیراندازی با کمان استان قم در ادامه با تاکید بر ضرورت آمادگی ملی پوشان تیرو کمان جانبازان و معلولین برای حضور در این رقابت ها، تصریح کرد: کادر فنی تیم ملی برای نفرات حاضر تا زمان برگزاری مسابقات پارالمپیک تعداد 10 تا 12 اردوی آمادگی پیش بینی کرده است.

وی عنوان داشت: این در حالی است که ورزشکاران ملی پوش رشته تیراندازی با کمان کشورمان برای مسابقات پار المپیک 2012 لندن، تا کنون موفق به کسب سه سهمیه بخش بانوان و سه سهمیه توسط آقایان در ماده ریکرو شده اند.

ملامحمدی افزود: در حال حاضر در ماده کامپوند سهمیه ای کسب نشده که در صورت فراهم شدن شرایط  مناسب، کادر فنی تیم ملی قصد دارد برای کسب سهمیه در این ماده نیز شرکت کنندگان کشورمان را اعزام کند.

رئیس هیئت تیراندازی با کمان استان قم همچنین به کادر فنی تیم ملی تیراندازی با کمان اشاره کرد و بیان داشت: در این اردو حجت الله واعظی به عنوان سرمربی و سکینه قاسم پور به عنوان مربی کمانداران ملی پوش را هدایت می کنند.
 

کد خبر 1431192

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha