به گزارش خبرنگار مهر، از میان 25 اثر رسیده به دبیرخانه این جشنواره 9 اثر برای نمایش در این جشنواره انتخاب شده است که به مدت چهار روز در استان اصفهان اجرا می شود.
مجتمع فرهنگی هنری استاد فرشچیان طی چهار روز برگزاری بیست و سومین جشنواره تئاتر استان اصفهان از ساعت 18 میزبان 9 اثر انتخاب شده برای نمایش است همچنین تالار هنر در دو سانس 10 صبح و 15 عصر میزبان این جشنواره است که آثار انتخاب شده در این تالار نیز به روی صحنه می رود.
آثار رسیده به بیست و سومین جشنواره تئاتر اصفهان از شهرستانهای لنجان، سمیرم، فلاورجان، نجف آباد، شاهین شهر، خوانسار و اصفهان است.
این جشنواره به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان و با همکاری سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان و تالار هنر به منظور ارتقا و کشف استعدادهای خلاق نمایشی 24 الی 27 مهر برگزار می شود.
نظر شما