پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ مهر ۱۳۹۰، ۱۲:۱۷

وردی عنوان کرد:

140 مدرسه قرآنی در خراسان جنوبی افتتاح می شود

140 مدرسه قرآنی در خراسان جنوبی افتتاح می شود

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از افتتاح 140 مدرسه قرآنی طی سال جاری در استان خبر داد و گفت: تربیت قرآنی محوری ترین اصل در نظام آموزش و پرورش است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا وردی  صبح پنج شنبه در سومین همایش استانی همگام با قرآن اظهارکرد: آنچه عامل تمایز انسان از سایر مخلوقات می شود معنویات و اخلاق بوده و بر همین اساس عمل به اخلاقیات محور دین را تشکیل می دهد.

وی افزود: دشمنان اسلام و استکبار همواره سعی کردند به وسیله دین و از مسیر انحرافات دینی به مسلمانان ضربه زده و با منحرف کردن نظام آموزش و پرورش و دورکردن جوانان و نوجوانان از قرآن  موجبات نابودی اسلام را فراهم کنند.

مدیرکل آموزش پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه آشنایی معلمان و مدیران با قرآن از عوامل جذب دانش آموزان به قرآن است، گفت: برگزاری طرح همگام باقرآن یکی از عوامل رفع مهجوریت قرآن در مدارس است.

وردی تصریح کرد: ایجاد ارتباط بین سایر دروس و احکام قرآنی از ویژگی های مهم این طرح بوده که از بسیاری از انحرافات اخلاقی پیشگیری می کند.

وی بابیان اینکه باید انس کودکان و نوجوانان با قرآن حفظ شود، بیان کرد: بدون همکاری معلمان که خط مقدم مبارزه با تهاجم فرهنگی هستند این طرح عملی نخواهد شد بنابراین محورقرار دادن برنامه های قرآنی در مدارس از وظایف اصلی معلمان است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی یادآورشد : ترویج فرهنگ قرآن آموزی در میان دانش آموزان از اولویتهای اصلی این نهاد بوده که معلمان نقش اصلی را در تحقق این هدف ایفا می کنند.

کد خبر 1431947

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha