پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ مهر ۱۳۹۰، ۱۱:۳۱

از سوی کمیته داوران "فیفا"؛

مسعود مرادی ناظر داوری دیدار ازبکستان - کره شمالی شد

مسعود مرادی ناظر داوری دیدار ازبکستان - کره شمالی شد

ناظر داوری فوتبال کشورمان از سوی کمیته داوران فدراسیون بین المللی فوتبال برای نظارت داوری دیدار ازبکستان - کره شمالی در مرحله انتخابی جام جهانی 2014 در قاره آسیا انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار ازبکستان - کره شمالی در چارچوب هفته چهارم از مرحله سوم مسابقات فوتبال انتخابی جام جهانی 2014 در قاره آسیا را "آندره حداد" از لبنان قضاوت خواهد کرد. حداد را در امر قضاوت این بازی دو هموطنش به نام‌های "علی عدی" و "هادی الکاسر" همراهی خواهند کرد.

داور چهارم دیدار ازبکستان - کره شمالی "رادوان قاندور" از لبنان است. از سوی فدارسیون بین المللی فوتبال "محمد سواید" از اردن به عنوان مسئول برگزاری این مسابقه انتخاب شده و بر عملکرد داوران لبنانی نیز مسعود مرادی، ناظر داوری فوتبال کشورمان نظارت خواهد کرد.

دیدار ازبکستان - کره شمالی در چارچوب هفته چهارم از مرحله سوم مسابقات فوتبال انتخابی جام جهانی 2014 در قاره آسیا روز جمعه 11 نوامبر 2011 (20 آبان‌ماه 1390) در تاشکند ازبکستان برگزار می شود.

مسعود مرادی در هفته سوم از مرحله سوم مسابقات فوتبال انتخابی جام جهانی 2014 در قاره آسیا نظارت داوری دیدار سنگاپور - اردن را برعهده داشت. این بازی که به برتری 3 بر صفر تیم اردن انجامید با قضاوت داوری از کره جنوبی برگزار شد.

کد خبر 1432496

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha