پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ مهر ۱۳۹۰، ۱۰:۱۸

وحید دستجردی خبر داد:

افزایش 1.5 برابری اعتبارات کمک به بیماران صعب العلاج در کشور

افزایش 1.5 برابری اعتبارات کمک به بیماران صعب العلاج در کشور

ساری - خبرگزاری مهر: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش حدود 1.5 برابری اعتبارات این وزارتخانه در بخش کمک به بیماران صعب العلاج در سالجاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرضیه وحید دستجردی صبح شنبه در بدو ورود به مازندران در جمع خبرنگاران با اذعان به اینکه هزینه های درمانی بیماران خاص و صعب العلاج در کشور بسیار بالاست افزود: متاسفانه کمک های مقطعی دولت به این نوع بیماران تکافوی نیازهای آنان نیست.

وی اظهار داشت: سال گذشته از محل اعتبارات وزارت بهداشت بالغ بر 60 میلیارد تومان برای کمک به بیماران صعب العلاج، خاص و سایر بیماریها اختصاص یافته است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه میزان کمکهای وزارت بهداشت به بیماران صعب العلاج در سال جاری بالغ بر 110 میلیارد تومان خواهد بود، تصریح کرد: امیدواریم با تحقق این اعتبار بخشی از نیازهای درمانی و هزینه های بیمارستاتی بیماران صعب العلاج پاسخ داده شود.

وحید دستجردی در ادامه از کلینیک فوق تخصصی طوبی مرکز استان به عنوان بزرگترین مرکز فوق تخصصی شمال کشور خبر داد و گفت: بیماران صعب العلاج و سرطانی می توانند از امکانات درمانی این مجتمع پزشکی بهره گیری کنند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه حضور پزشک متخصص در ساعات شبانه اورژانس ها اجباری است، افزود: کمیته تعیین تکلیف بیمار در بیمارستانها و مراکز اوژانس وظیفه پیگیری امورات بیماران را دارند.

به گزارش مهر، بازدید احتمالی از بیمارستانهای امام(ره) و مجتمع طوبی ساری و بهشهر و حضور در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی مازندران از برنامه های سفر یکروزه وزیر بهداشت به مازندران است.

کد خبر 1433008

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha