پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ مهر ۱۳۹۰، ۱۱:۳۷

صادقی:

اشتغال 14 هزار نفر در شهرکهای صنعتی قزوین فراهم شده است

اشتغال 14 هزار نفر در شهرکهای صنعتی قزوین فراهم شده است

قزوین- خبرگزاری مهر: قائم مقام مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین گفت: از زمان تاسیس شرکت شهرکهای صنعتی با بهره برداری 493 واحد تولیدی اشتغال 14 هزار و 367 نفر در شهرکها و نواحی صنعتی قزوین فراهم شده است.

سعید صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: هم اکنون 10 شهرک و ناحیه صنعتی و طرحهای توسعه تکمیلی شامل شهرکهای صنعتی آراسنج، فاز اول و دوم کاسپین، حیدریه، خرمدشت، فاز اول و دوم لیا، آبیک و نواحی صنعتی دانسفهان و آوج به متقاضیان واگذار شده است.
 
وی با اشاره به اینکه در طول چند سال اخیر 990 قرارداد واگذاری زمین با متقاضیان سرمایه گذاری منعقده شده است افزود: با انعقاد این قراردادها که سرمایه گذاری 18 هزار و 800 میلیارد ریال و با راه اندازی کامل این واحدهای تولیدی و صنعتی زمینه اشتغال 35 هزار و 211 نفر فراهم می شود.
 
مدیر برنامه ریزی شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین تصریح کرد: در حال حاضر 493 واحد تولیدی فعال با سرمایه گذاری هفت هزار و 610 میلیارد ریال در سطح شهرک های صنعتی استان قزوین مشغول به تولید هستند و برای حدود 14 هزار و 367 نفر اشتغال ایجاد کرده اند.
 
وی با اشاره به استقبال متقاضیان جهت سرمایه کذاری در شهرکهای صنعتی استان و با توجه به موقعیت استراتژیک آن بیان کرد: در حال حاضر بیش از یک هزار هکتار از اراضی شهرکها و نواحی صنعتی عملیات اجرایی و زیربنایی آن در حال احداث است که تا چند ماه آینده کار واگذاری زمین به متقاضیان آغاز می شود.
 
صادقی عنوان کرد: دوره های آموزشی و سمینارهای تخصصی برای کارکنان واحدهای صنعتی جهت توانمند سازی آنها، مشارکت گسترده در اجرای هر چه بهتر طرح هدفمندی یارانه ها، احداث تصفیه خانه در شهرکهای صنعتی کاسپین، لیا و حیدریه، شناسایی نقاط ضعف واحدهای صنعتی و برنامه ریزی جهت اقدمات کوتاه مدت و بلند مدت جهت رفع آنها، راه اندازی وب سایت جامع جهت اطلاع رسانی، برگزاری تورهای صنعتی به منظور پیوند صنایع کوچک و متوسط با صنایع بزرگ، بررسی و شناسایی واحدهای صنعتی راکد جهت رفع مشکلات و راه اندازی مجدد آنها، برگزاری دوره های آموزشی برای کارکنان، انجام طرح مطالعاتی جهت شناسایی و رفع مشکلات بسته بندی و بازار، طراحی مرکز خدمات فناوری و کسب و کار جهت استقرار مشاورین صنعتی و شرکت های فنی و مهندسی، شناسایی و توانمند سازی خوشه های صنعتی، بررسی و شناسایی اولویت های صنعتی استان جهت هدایت سرمایه گذاریها، اعطای تسهیلات مالی یارانه دار به واحدهای صنعتی کوچک و متوسط از عمده فعالیتهای شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین در طول چند سال اخیر است.
 
کد خبر 1433093

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha