پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ مهر ۱۳۹۰، ۱۲:۲۳

شویع نژاد:

امامزاده حمزه به قطب فرهنگی ماهشهر تبدیل می شود

امامزاده حمزه به قطب فرهنگی ماهشهر تبدیل می شود

ماهشهر - خبرگزاری مهر: رئیس اداره اوقاف ماهشهر گفت: در شش ماهه اخیر بقعه امامزاده حمزه از لحاظ فیزیکی پیشرفت قابل توجهی داشته و قصد داریم این بقعه را به قطب فرهنگی شهرستان ماهشهر تبدیل کنیم.

حجت الاسلام علی شویع نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امامزاده حمزه(ع) از فرزندان امام موسی کاظم (ع) است که مزار ایشان در جاده ماهشهر هندیجان قرار دارد. این امامزاده تا سال گذشته به صورت سنتی اداره می شد که از اواخر سال گذشته تحت نظر اداره اوقاف درآمده است.

وی افزود: تاکنون در دو مرحله 200 میلیون ریال اعتبار برای بازسازی امامزاده حمزه تخصیص یافته که باعث شده از لحاظ فیزیکی پیشرفت چشمگیری داشته باشد، با این حال هنوز به اعتبارات زیادی احتیاج دارد تا طرح توسعه آن به پایان برسد.

شویع نژاد تاکید کرد: اعتباری که از طرف اداره کل اوقاف و امور خیریه خوزستان به این طرح اختصاص یافت باعث شد کارهایی مانند سفیدکاری، ساخت گنبد و ایوان مسقفی دور تا دور حرم امامزاده قرار بگیرد که این ایوان مسقف به طول 40 متر و عرض 2.5 متر است و همچنین ضلع جنوبی حرم چهار متر در هشت متر به طول 10 متر توسعه داد.
 
رئیس اداره اوقاف ماهشهر در پایان عنوان کرد: بقعه امامزاده حمزه در 30 کیلومتری شهرستان ماهشهر قرار دارد و به علت اینکه این امامزاده در مسیر جاده اصلی قرار گرفته مسافران بسیاری به این مکان زیارتی رفت و آمد داشته و با توجه به اینکه شهرستان ماهشهر مکان زیارتی و تفریحی خاصی ندارد مردم برای تکمیل ساخت این بقعه متبرکه انتظار می کشند.
 
کد خبر 1433267

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha