پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ مهر ۱۳۹۰، ۱۴:۴۵

ویژه برنامه های دهه ولایت در برج میلاد اعلام شد

ویژه برنامه های دهه ولایت در برج میلاد اعلام شد

همزمان با آغاز دهه ولایت و از عید قربان تا عید غدیر ویژه برنامه های فرهنگی و اجتماعی در برج میلاد برای شهروندان و بازدیدکنندگان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید قمی مدیر فرهنگی اجتماعی برج میلاد با اعلام این خبر گفت: برج میلاد به عنوان نماد ملی پایتخت است که از زمان بهره برداری آن به ویژه از دو سال گذشته همواره اجرای برنامه های فرهنگی، هنری و اجتماعی را در دستور کار خود قرار داده است.

وی افزود: بر همین اساس همواره و در همه مناسبتهای ملی، دینی و مذهبی برنامه های مختلفی در برج میلاد برگزار شده است که به عنوان نمونه می توان به برنامه های هفته دفاع مقدس، ماه رمضان، دهه ولایت اشاره کرد.

قمی درباره برنامه های دهه ولایت نیز توضیح داد: بر همین اساس و با توجه به رویکرد فرهنگی اجتماعی برج میلاد، در دهه ولایت 14 برنامه فرهنگی و اجتماعی برگزار می شود.

به گفته مدیر فرهنگی اجتماعی برج میلاد، برپایی ایستگاه نقاشی و سفال برای کودکان و نوجوانان، اجرای سامانه نشاط، برگزاری نمایشگاه با موضوع ولایت، پرده خوانی و علی نامه خوانی، اجرای موسیقی نواحی از جمله این برنامه هاست.

وی به همکاری برج میلاد تهران و بنیاد نهج البلاغه در دهه ولایت اشاره کرد و گفت: با همکاری این بنیاد قرار است نمایشگاه و نشستهای تخصصی با موضوع ولایت در برج میلاد تهران برگزار شود، ضمن آنکه با همکاری با موزه امام علی(ع) نمایشگاه آثار خوشنویسی با محوریت امام علی(ع) از نگاه هنرمندان برگزار خواهد شد.

بازخوانی هنر شیعی و شمایل نگاری نقاشی دوره قاجار با حضور دانشجویان رشته نگارگری، اجرای موسیقی کشورهای اسلامی، مولودی خوانی و تبلیغات متناسب با این هفته از دیگر برنامه های دهه ولایت است که قمی به آن اشاره کرد و گفت: تمامی این برنامه ها از 14 تا 24 آبان ماه در برج میلاد برپاست و علاقه مندان می توانند همزمان با بازدید از این برج، از این برنامه ها نیز استفاده کنند.

کد خبر 1433522

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha