به گزارش خبرگزاری مهر، در کاریکاتورهای امروز ناآرامیهای اخیر قاهره و تحولات بهار عربی بیشتر مورد توجه رسانه ها قرار گرفته است.
کاریکاتور برگزیده روز؛ وضعیت اقتصادی آمریکا
روزنامه الوطن عمان امروز در کاریکاتوری به بحران اقتصادی آمریکا اشاره دارد که با تظاهرات مردمی این کشور بر شدت آن افزوده شده است.
روشهای بقا در عراق
پایگاه خبری الجزیره امروز در کاریکاتوری به بهانه های مختلف آمریکا برای بقا در عراق اشاره دارد که ابتدا با پیمان امنیتی و حفظ امنیت شهرها و هم اکنون به بهانه آموزش دادن نیروهای عراقی دنبال می شود.
دیکتاتور نوشابه انرژی زا خور!
روزنامه البیان امارات امروز در کاریکاتوری به تلاش رژیمهای سرکوبگر عربی برای بقا در قدرت اشاره دارد.
مدالهای خونین دیکتاتور
روزنامه العرب الیوم اردن امروز در کاریکاتوری به سرکوب شدید مردم در کشورهای عربی اشاره دارد.
فکر رانندگی زنان سعودی!
روزنامه الوطن عربستان امروز در کاریکاتوری به مخالفت شدید حاکمیت آل سعود با رانندگی زنان عربستانی اشاره دارد.
اصلاحات دروغین
روزنامه القدس العربی امروز به دروغین بودن طرح اصلاحات در برخی رژیمهای عربی اشاره دارد.
صداهای مخالف در آمریکا
روزنامه الاتحاد امارات امروز در کاریکاتوری با اشاره به جنبش تسخیر وال استریت، به تقابل خواسته مردم آمریکا با هواداران نظام سرمایه داری در این کشور اشاره دارد.
وضعیت خاورمیانه؛ بدون شرح
الرایه قطر
سرباز اسرائیلی در برابر هزار اسیر فلسطینی!
الرایه قطر
بهار عربی ؛ بدون شرح
الجزیره
نظر شما