به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم آغاز عملیات اجرایی احداث اتاق فرماندهی ستاد بحران شمال شرق که در جاده سنتو مشهد قرار دارد فردا با حضور معاون وزیر کشور برگزار می شود.
این پروژه با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد تومان کلنگ زنی می شود، که 30 درصد از اعتبار آن توسط شهرداری و 70 درصد دیگر را نیز استانداری و وزارت کشور تامین می کنند.
بر اساس این گزارش، اتاق فرماندهی بحران متشکل از تمامی ادارت خواهد بود.
در هفته کاهش بلایای طبیعی بیش از 32 برنامه در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفته که برگزاری نمایشگاه و کلاس های برای آموزش هایی به شهروندان در زمینه پیشگیری، مقابله و بازسازی نیز از دیگر برنامه های شهرداری در این هفته است.
لازم به ذکر است با توجه به برگزاری مانور امداد و نجات برای نخستین بار در سازمان پایانه های مسافربری مشهد، این مانور آموزشی که در آن گروه هایی از آتش نشانی، هلال احمر و نیروی انتظامی حضور داشتند به مدت یک هفته در این محل برگزار خواهد شد.
از دیگر برنامه های این هفته برپایی 5 نمایشگاه در قالب نمایشگاه بزرگ ستاد بحران در سایت میدان شهدا است که می توان به فعالیت های طرح ثامن، طرح شهرهای آماده جهان و نمایشگاه کاریکاتور مقاوم سازی از میان آن اشاره کرد.
گفتنی است، برگزاری مسابقات ورزشی، افتتاح و کلنگ زنی پایگاه های چند منظوره، برگزاری کلاس های آموزشی و تخصصی در خصوص مقاوم سازی از دیگر برنامه های هفته کاهش بلایای طبیعی شهرداری مشهد محسوب می شود.
نظر شما