علیاصغر سیدآبادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: عمده آنچه که باعث عدم انتشار این پژوهشنامه در دو سال گذشته شده بود، مشکلات مالی ناشر آن انتشارات افق بود که با رفع شدن این موضوع از سوی این ناشر، تصمیم بر آن گرفته شد تا پژوهشنامه بار دیگر منتشر شود.
وی ادامه داد: روال تهیه مطالب پژوهشنامه مانند سابق ادامه پیدا خواهد کرد، اما در دور جدید تلاش ما براین است تا مخاطب خود را به نوعی عامتر کنیم. به همین خاطر بخشی را به عنوان پیشنهاد کتاب در پژوهشنامه قراردادهایم.
سیدآبادی در ادامه با اشاره به اینکه نشریه با هیات تحریره ثابتی منتشرنخواهد شد، گفت: دوستانی که تا پیش ازاین با ما همکار بودند را دوباره دعوت به کار خواهیم کرد و در کنار آن از دوستان جدید نیز بهرهمند خواهم بود ضمن اینکه به مقالات رسیده و پذیرفته شده نیزحقالتحریر پرداخته خواهد شد.
وی درباره موضوعات مطرح شده در این شماره از این پژوهشنامه نیز گفت: در شماره جدید که دی ماه امسال منتشر خواهد شد، موضوع ادبیات وحشت مورد بررسی قرار گرفته است که موضوعاتی مانند ادبیات وحشت و انواع آن، ویژگیهای ادبیات وحشت برای کودکان، گزارش از بازار کتاب کودک و نوجوان ایران و جایگاه ادبیات وحشت، علل وعوامل استقبال از ادبیات وحشت و کارکردهای ادبیات وحشت و تاثیرات آن بر کودکان و نوجوانان در کنار علت بی میلی و یا ناتوانی نویسندگان ایرانی در تالیف داستانهای وحشت مرود بررسی قرار خواهد گرفت. همچنین پرونده ویژه نقد این شماره هم به نقد آثار جمشید خانیان اختصاص خواهد یافت.
به گفته سیدآبادی 15 آبان آخرین مهلت دریافت آثار برای انتشار در این پژوهشنامه است.
یادآور میشود: این پژوهشنامه با مدیر مسئولی مهدی حجوانی و سردبیری علی اصغر سیدآبادی در دست انتشار قرار گرفته است.
نظر شما