به گزارش خبرنگار مهر، رضا غلامی ظهر یکشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی سیستم انحرافی سیل خواجه نفس گفت: از این میزان بودجه قریب به 17 میلیارد تومان برای راه، 15 میلیارد تومان برای مدارس، 25 میلیارد تومان برای جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و 12 میلیارد برای آب رسانی به روستاها و 6 میلیارد تومان برای آب منطقه ای تخصیص می یابد.
وی ادامه داد: بالاترین موهبتی که خدا به انسان هدیه داده، امنیت است و بخشی از امنیت ناشی از جلوگیری از وقوع بلایای طبیعی است.
وی تصریح کرد: باید تدابیر لازم برای پیشگیری یا عملیات حین حادثه را دولت به عهده بگیرد.
غلامی در ادامه گفت: از بودجه های استانی برای بخش حوادث نمی توان استفاده کرد زیرا هم خلاف قانون است و هم بودجه استان محدود است.
وی اذعان داشت: ماهیت استان کشاورزی است و وقتی کشاورزی آسیب ببیند بقیه بخشها نیز آسیب می بینند.
غلامی گفت: تولید گندم امسال از هزار و 100 میلیون تن به 650 میلیون تن رسید که این کاهش تولید هم روی کارخانجات آرد و هم روی حمل و نقل استان تاثیر گذاشت.
نظر شما