به گزارش خبرنگار مهر، خسرو ساکی شامگاه یکشنبه در مراسم نخستین روز از هفته پیوند اولیا و مربیان در مدرسه دخترانه شهید نامدار مرادی سنندج اظهار داشت: موفقیت مدارس در گرو تعامل خانه و مدرسه است و تعارض این دو منجر به پرورش دانش آموزان بی هویت خواهد شد.
وی با بیان اینکه مدرسه امن ترین مکان برای اجتماعی شدن فرزندان است، گفت: برای پیشبرد اهداف آموزش و پرورش، تعامل و همفکری مدرسه و خانواده در تمام زمینه ها لازم است و باید در قالب برنامه ریزی مناسب این مهم مورد توجه جدی قرار گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به اینکه در سال جاری 260 میلیارد تومان اعتبار دولتی به آموزش و پرورش استان کردستان اختصاص یافت، گفت: از این میزان 40 میلیارد تومان در بخش عمران مدارس هزینه می شود که کافی نیست و عمران و پیشرفت مدارس و دانش آموزان نیازمند کمک و مساعدت اولیا است.
ساکی افزود: در استان کردستان 260 هزار دانش آموز در 12 هزار کلاس درس و سه هزار مدرسه مشغول تحصیل هستند که اعتبارات دولتی برای مدیریت در این بخش کافی نیست و مشارکت اولیا و مربیان در حوزه های مالی و سایر بخش ها می تواند کمک بسیار زیادی به توسعه آموزش و پرورش بکند.
وی در پایان اعلام کرد: در سال جاری خیرین مدرسه ساز برای کمک 19 میلیارد تومانی به آموزش و پرورش گامی اساسی در راستای اعتلای نظام تعلیم و تربیت در این استان برداشته اند.
علم و معنویت آموزی دو رسالت اصلی آموزش و پرورش است
در ادامه این مراسم رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج علم آموزی و معنویت آموزی را دو وظیفه اصلی آموزش و پرورش دانست و گفت برای رسیدن به این هدف کاری مشارکت و همراهی اولیا دانش آموزان نیز یک نیاز لازم و ضروری است.
غزاله مرادی گفت: تعاون، همفکری و همکاری لازمه ایجاد بصیرت فکری و دینی در دانش آموزان است و مربیان باید در راستای اهداف آموزش و پرورش گام بردارند.
وی افزود: یک شیفته کردن مدارس و تعطیلی پنج شنبه ها در سال جاری در راستای آموزش هرچه بهتر دانش آموزان و بهره گیری از نوبت بعد از ظهر مدارس و اوقات فراغت بیشتر دانش آموزان جهت مطالعه اجرا شده است.
مرادی با بیان اینکه تعامل اولیا و مربیان موجبات پیشرفت علمی و اجتماعی دانش آموزان را فراهم می کند، گفت: مشارکت اولیا در مدارس باعث شناخت و حل مشکلات روحی، آموزشی و اجتماعی دانش آموزان می شود.
رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج با اشاره به اینکه مدارس پایگاه ارتقاء سطح علمی و اجتماعی دانش آموزان است، افزود: تعلیم و تربیت در مدارس نیازمند مشارکت و همکاری مستمر خانواده ها با مربیان است.
وی گفت: انتظار می رود با فرهنگ سازی مناسب تعامل اولیا و مربیان در مدارس به بالاترین حد ممکن برسد که این امر باعث پیشرفت دانش آموزان در تمام زمینه های اجتماعی، علمی، فرهنگی، تربیتی می شود.
نظر شما