قرانعلی پاشا در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از 80 درصد پروژه های باقیمانده 13 پروژه امسال اعتبار می گیرد.
وی اظهار داشت: از مصوبات سفر اول 90 درصد افتتاح شده است و 10 درصد باقیمانده شامل استادیوم گنبد با 45 درصد پیشرفت فیزیکی و سالن 6 هزار نفری گرگان با 35 درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست.
مدیرکل ورزش و امور جوانان استان ادامه داد: از پروژه های سفر دوم نیز 50 درصد افتتاح شده است.
وی در ادامه گفت: در سفر وزیر ورزش و جوانان به استان مصوب شد تا 10 میلیارد ریال برای تکمیل استادیوم 15 هزار نفری شهدای کریم آباد تخصیص یابد.
پاشا افزود: همچنین برای خوابگاه ورزشکاران چاله باغ دستور داده شد تا از اعتبارات وزارتخانه و شرکت توسعه این خوابگاه تکمیل شود.
وی با اشاره به پروژه ناهار خوران گفت: این پروژه سه بار کلنگ خورد و در حال حاضر فاز 1 و 2 ان انجام شده است و برای ادامه کار منتظر پیمانکار هستیم.
وی تصریح کرد: شش هزار متر زمین متعلق به ماست اما برای 31 هزا متر مدعی داریم که سند هم دارند و برای خرید زمین برای ادامه کار 35 میلیارد ریال اعتبار نیاز است و به محض اینکه بودجه داده شود کار ادامه پیدا می کند.
نظر شما