پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مهر ۱۳۹۰، ۱۱:۲۶

هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب کرمانشاه با 400 ناشر آغاز به کار کرد

هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب کرمانشاه با 400 ناشر آغاز به کار کرد

کرمانشاه - خبرنگار مهر: هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب کرمانشاه با 400 ناشر و 400 هزار تیراژ کتاب و 40 هزار عنوان از امروز آغاز شده و تا اول آبان ماه سال جاری برپا است.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه در همین زمینه در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در این نمایشگاه، کتابهایی در حوزه های علوم انسانی، علوم پایه، علوم پزشکی، فنی و مهندسی، کشاورزی، هنر، کودک و نوجوان برگزار شد و تمام غرفه ها به علاقمندان و خریداران کتاب، در مجموع 40 درصد تخفیف قائل می‌شوند.

 مصیب چراغی در خصوص تخفیف کتابهای این نمایشگاه، گفت: 20 درصد از مجموع تخفیف یاد شده از ناحیه خرید بن کتاب و 20 درصد مابقی توسط ناشران حاضر در نمایشگاه تخفیف داده می شود و بدین ترتیب فرصتی طلایی برای اقشار مختلف مردم به ویژه نوجوانان و جوانان و دانش آموزان و دانشجویان و اساتید دانشگاههاست تا حداکثر استفاده از این نمایشگاه را ببرند.

معاون فرهنگی ارشاد کرمانشاه تاکید کرد: اهمیت و جایگاه این نمایشگاه در اهداف بزرگ آن نهفته است و تخفیف قابل توجه این نمایشگاه از قشر آسیب پذیر جامعه یکی از این اهداف آن است که اقشار مختلف در مدت برگزاری این نمایشگاه می توانند از این فرصت ویژه استفاده کنند.

وی گفت: همچنین آموزه های وحیانی و قرآنی دین مبین اسلام و سیره و سنت معصومین علیهم السلام تاکید خاصی بر علم آموزی و دانش اندوزی است به نحوی که نخستین آیات الهی که نازل شد در مورد خواندن و علم آموزی بوده است.

چراغی افزود: در کتاب الهی ما به کرات از تفاوت بین عالم و جاهل و اهمیت تعقل، تدبر و تفکر، سخن به میان آمده است به همین دلیل به تاسی از کتاب آسمانی و سیره و سنت معصومین که روایات فراوانی در زمینه علم آموزی دارند و علم دوستی و دانش پروری ایرانیان که یادآور حدیث معروف پیامبر اسلام (ص) که "علم اگر در ثریا باشد مردانی از فارس به آن دست می یابند"، ما را به ترغیب و تحریض به گرایش به سمت فرهنگ مطالعه و کتابخوانی وادار می کند.

 معاون فرهنگی ارشاد اسلامی استان در پایان با اشاره به اهمیت فوق العاده دانش اندوزی در اسلام از عموم مردم استان، به ویژه دانش آموزان، دانشجویان، طلاب حوزه های علمیه و روحانیون، استادان دانشگاه‌ها و فرهیختگان درخواست کرد تا از این نمایشگاه دیدن کنند.

این نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی در کرمانشاه برپا شده است.

کد خبر 1435146

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha