به گزارش خبرنگار مهر، مصلفی مصطفی لو صبح دوشنبه در همایش تشکل های کشاورزی بر لزوم استفاده از ادوات جدید در کشاورزی نوین و اهمیت کشاورزی حفاظتی تاکید کرد.
وی همچنین تکمیل ناوگان مکانیزاسیون استان به دلیل فرسودگی آن و در نهایت بالاتر بردن ضریب مکانیزاسیون تا پایان برنامه پنجم توسعه را ضروری دانست.
جعفری معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان به ضرورت تقویت تشکلها و هماهنگی بیشتر آنها و تعامل با سیستم دولتی و بالعکس اشاره کرد.
وی در خصوص تفاهم نامه سه جانبه میان جهاد کشاورزی، استانداری و بانک کشاورزی گفت: نتیجه آن تخصیص اعتبار 20 میلیارد تومان با بهره 4 درصد به متقاضیان بخش کشاورزی و با اولویت تشکلهای مربوطه است.
یدالله وفایی مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان به اهمیت برنامه ریزی در امور و پرهیز از هرگونه شعار محوری اشاره کرد.
وی افزود: توجه ویژه به اقتصادی بودن بخش کشاورزی برای بهره برداران بخش کشاورزی و ضرورت برنامه ریزی درست در جهت تقویت بنیه مالی بخش کشاورزی امری ضروری است.
نظر شما