پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ مهر ۱۳۹۰، ۱۳:۵۳

کمیته انضباطی رسما اعلام کرد:

دهنوی و بیاتی نیا جریمه و محروم شدند

دهنوی و بیاتی نیا جریمه و محروم شدند

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال 2 بازیکن تیم فوتبال مس کرمان را به علت تخلف در دیدار مقابل سپاهان اصفهان محروم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این جریمه و محرومیت درحالی از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام شده است که نارنجی پوشان کرمانی پس از دیدار مقابل سپاهان یک بازی دیگر مقابل پرسپولیس برگزار کرده‌اند.

در رای صادره از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آمده است: دیدار دو تیم مس کرمان و سپاهان اصفهان از سری رقابت‌های لیگ برتر در کرمان مورخ 17/7/90 درحالی برگزار شد که به دلیل تخلف محسن بیاتی نیا، این بازیکن طبق ماده 22 آیین نامه انضباطی به مدت یک جسله از همراهی تیم مربوطه محروم و به پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

همچنین در رای کمیته انضباطی به محرومیت قاسم دهنوی اشاره شده و خاطر نشان شده است: قاسم دهنوی نیز به دلیل انجام حرکات غیرورزشی از سوی کمیته انضباطی به مدت یک جلسه از همراهی تیم خود محروم و به پرداخت مبلغ 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

اسماعیل حسن‌زاده، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال روز چهارشنبه هفته گذشته در گفتگو با خبرنگار مهر از محرومیت این دو بازیکن خبر داد اما ظاهرا براساس بند 28 آیین نامه کمیته انضباطی حکم آنها پس از 72 ساعت به اجرا درآمده است.

کد خبر 1435394

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha