پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ مهر ۱۳۹۰، ۱۰:۱۷

عنابستانی در گفتگو با مهر:

تولید کالا با رویکرد صادراتی در چهارمحال و بختیاری ضروری است

تولید کالا با رویکرد صادراتی در چهارمحال و بختیاری ضروری است

شهرکرد - خبرگزاری مهر: استاندار چهارمحال و بختیاری تولید محصولات و کالاهای مختلف استان با رویکرد صادراتی را ضروری دانست.

علی اصغر عنابستانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: صادرات نقش اساسی در جهش و رونق اقتصادی داشته و باید تولیدات چهارمحال و بختیاری صادرات محور شود.

وی تأکید کرد: تولید بر پایه صادرات، خودباوری، اعتماد به نفس و افزایش ثروت را در جامعه به دنبال دارد.

عنابستانی افزود: ایران کشوری پر نعمت بوده و با همت و تلاش متخصصان، کارشناسان، بازرگانان، تولید کنندگان و گردانندگان اقتصاد، می تواند قله های اقتصادی را فتح کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری ایران را نخستین کشور تولید کننده علم در آسیای میانه اعلام و تصریح کرد: به رغم تمامی مشکلات در ۳۳ سال بعد از پیروزی انقلاب و با وجود فشارها و تحریمهای اقتصادی، ایران اسلامی همچنان در زمینه های علمی در خاورمیانه یکه تازی می کند.

وی رسیدن به جایگاه برتر اقتصادی در خاورمیانه را نیز در گرو توسعه صادرات برشمرد و گفت: توسعه و رشد صادرات به کشور پویایی داده و شرایط رقابتی در عرصه بازارهای جهانی سبب کیفی سازی محصولات می شود.

کد خبر 1436251

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha