به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا هادربادی پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال زراعی جاری بالغ بر یک هزار و 57 هکتار از اراضی زراعی استان به کشت ذرت علوفه ای اختصاص یافته است.
وی به اولویت های کاری این مجموعه در سطح استان اشاره کرد و افزود: توسعه کشت نباتات علوفه ای با توجه به نیاز بخش دامپروری استان (به منظور تولید مواد لبنی و پروتئینی) و امکان کشت دوم، طول کوتاه دوره رشد، مقاومت به خشکسالی و امکان کاشت مکانیزه این محصول از جمله این اولویت ها است.
هادربادی اضافه کرد: در یک هزار و 57 هکتار از اراضی استان ذرت علوفه ای و در10 هکتار اراضی ذرت دانه ای کشت می شود.
وی با اشاره به اینکه شهرستان بیرجند با کاشت بیش از470هکتار بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص داده است، بیان داشت: بپیش بینی می شود امسال 70 تن ذرت دانه ای و 42 هزار و 280 تن ذرت علوفه ای برداشت شود.
هادربادی در خصوص اقدامات و حمایت های این مجموعه به کشاورزان، تصریح کرد: امسال برای افزایش تولید ذرت علوفه ای در استان تهیه به موقع بذر، تامین ماشین آلات کاشت، داشت و برداشت و اعطای تسهیلات بانکی به مبلغ یک میلیارد تومان از محل اعتبارات کمکهای فنی و اعتباری در سال 1388 از طریق صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان جهت توسعه نباتات علوفه ای به متقاضیان پرداخت شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در پایان یادآور شد: از مجموعه زمینهای زیر کشت این محصول در استان97 هکتار زیر پوشش صندوق بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد.
نظر شما