به گزارش خبرگزاری مهر، شورای هماهنگی و برنامه ریزی حراستهای استان البرز و شهرستانهای غرب استان تهران با حضور مدیرکل اطلاعات استان البرز، صفری رئیس شورای هماهنگی و برنامه ریزی، مدیر حراست دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مسئولین حراستهای استان البرز و غرب استان تهران در سالن اجتماعات مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.
در این شورا ابتدا صفری رئیس شورای هماهنگی و برنامه ریزی گزارشی مبسوط از عملکرد این شورا ارائه کرد و سپس مسئولین حراستهای ارگانها و ادارات مختلف استان و اعضای شورای مذکور نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای کمیته های پنجگانه به بیان مسائل و مشکلات خود و ذکر پیشنهاداتی در خصوص رفع مشکلات و مقابله با چالشهای موجود پرداختند.
در ادامه این جلسه مدیرکل اطلاعات استان البرز ضمن تشکر از میزبانی و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، با بیان تلاشها و زحمات پرسنل حراست افزود: پرسنل حراستها از پرسنل وزارت اطلاعات مظلومتر بوده و بسیار کم توقع هستند.
وی در ادامه ضمن بررسی مشکلات و مسائل مطرح شده از طرف اعضای شورا پس از ارائه راهکار و تحلیل ایدههای طرح شده توسط اعضای شورا راهکارهایی را به صورت پیشنهاد در راستای تقویت کمیته ها و رفع معضلات موجود مطرح کرد.
این مسئول در سخنان خود وظیفه اصلی حراستها را در برابر انتخابات عملکرد مستقل و بهره گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری عنوان کرد و متقابلا حمایت وزارت اطلاعات از حراستها را به عنوان یک وظیفه اعلام کرد.
نظر شما