به گزارش خبرنگار مهر، نسرین سلطانخواه در چهارمین همایش خیران مدرسه ساز شهرستان ری که عصر سه شنبه در تالار شیخ صدوق (ره) آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) برگزار شد، مدرسه سازی را کار بسیار بزرگی توصیف کرد و افزود: خیران مدرسه ساز با ساختن فضای آموزشی نه تنها موجب ارتقای تحصیلی دانش آموزان می شوند، بلکه ارزش متعالی کار خیر را در افراد جامعه، زنده و احیا می کنند و به طور غیر مستقیم، مردم را به انجام چنین کارهایی تشویق می کنند.
وی با اشاره به پیشینه و سابقه کارهای خیر در کشورمان بیان داشت: امر خیر یک کار فردی نیست، بلکه حرکت جمعی است که روحیه مشارکت و وحدت را به همراه دارد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور ادامه داد: خیران با انجام کارهای نیک و ماندگار، دنیایی پر از نور و علم برای دیگران و دنیایی پر از خیر برای خویش ثبت می کنند.
روحیه مشارکت و همکاری انسان را به کمال می رساند
وی اظهار داشت: روحیه مشارکت و همکاری انسان را به کمال می رساند و انسانیت در سایه حاکم شدن روح جمعی به تبلور می رسد.
سلطانخواه اضافه کرد: رفاه و آسایش، دو مقوله جدا از هم است؛ رفاه الزامأ آرامش ایجاد نمی کند و آرامش هم گمشده انسان امروزی است.
وی تأکید کرد: مهمترین پاداشی که خداوند به خیران در این دنیا ارزانی داشته، احساس رضایت و آرامش خاطر در وجود آنها پس از انجام کارهای خیر است.
در پایان این مراسم از خیران مدرسه ساز شهرستان ری تقدیر به عمل آمده و بر لزوم همکاری تمام نهادها و ارگانهای ذیربط با خیران، برای تسریع در امر مدرسه سازی تأکید شد.
نظر شما