کاوه حدادپور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سهم اشتغالزایی این استان بر اساس شاخص های جدید به 87 هزار و 500 شغل رسید.
وی افزود: پیش از این سهم ما به میزان 60هزار شغل اعلام شده بود که به بیش از 87 هزار شغل ارتقا یافت.
وی ادامه داد: براین اساس در بین ادارات کل البرز اداره صنایع و معادن با 11هزار و 543 و مسکن و شهرسازی با 19هزار و 306 مورد بیشترین میزان فرصت شغلی را به خود اختصاص داده اند.
حدادپور گفت: اکنون استان البرز به 30 درصد از تعهدات خود عمل کرده که بدون احتساب سهم اشتغال ایجاد شده در حوزه مسکن است و با محاسبه دقیق بحث مسکن که درحال پیگیری است ، این درصد افزایش مناسب و رو به جلویی خواهد داشت.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی البرز اضافه کرد: دربین شهرستانهای استان البرز نیز کرج با 55 هزار و 223 شغل است که تاکنون 26 درصد از تعهداتش را عملی کرده است که با احتساب حدودی بخش مسکن به 40 درصد افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: آمار ارایه شده درخصوص فرصتهای شغلی بطور کامل صحیح است جرا که وضعیت اشتغالزایی در سامانه رصد بصورت دقیق ثبت می شود.
حدادپور گفت: دراین سامانه 36مولفه ازجمله مشخصات فردی و تحصیلات همراه با کد بیمه ای و ملی شخص ثبت شده است.
وی اضافه کرد: شهرستانهای ساوجبلاغ ، نظراباد و طالقان نیز به ترتیب 28 ، 30 و 32 درصد بدون احتساب مسکن مهر است.
وی تاکید کرد: در نیمه دوم سال با شتاب بیشتری تعهدات شغلی عملی می شود.
نظر شما