پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۸ مهر ۱۳۹۰، ۱۳:۲۰

موسی پور:

قم نیازمند احداث مراکز مختلف فرهنگی است

قم نیازمند احداث مراکز مختلف فرهنگی است

قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم، قم را نیازمند راه اندازی مراکز مختلف فرهنگی بویژه کتابخانه عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد حسین موسی‌پور غروب چهارشنبه در مراسم کلنگ زنی کتابخانه حضرت زهرا(س) در منطقه محروم شاه ابراهیم که به مناسبت سالروز ورود مقام معظم رهبری به قم برگزار شد، اظهار داشت: شهر قم بدلیل سابقه فرهنگی و جایگاه ویژه‌اش نیازمند مراکز مختلف فرهنگی بویژه کتابخانه است.

وی گفت: استان قم در رابطه با چاپ کتاب، در حوزه نشر رتبه دوم کشور را دارد و همچنین در حوزه چاپ کتب دینی رتبه اول را در کشور کسب کرده است.

استاندار قم با بیان اینکه سال گذشته 50 میلیون نسخه کتاب در 10 هزار عنوان در قم منتشر شده است، اضافه کرد: در حال حاضر 332 کتابخانه با 100 هزار عضو در استان فعال است که هر سال شاهد افزایش تعداد اعضای کتابخانه‌ها هستیم.

سرانه مطالعه در قم بالاتر از متوسط کشوری

وی با اشاره به اینکه سرانه مطالعه استان قم نسبت به متوسط کشور بیشتر است، افزود: شایسته شهر قم نیز همین است اما نباید این موارد اکتفا کرد و در این زمینه باید بیشتر از قبل تلاش شود.

حجت الاسلام موسی‌پور گفت: در سال جاری اعتبارات ویژه‌ای به ساخت کتابخانه در استان اختصاص داده شده است، در حال حاضر چهار کتابخانه در استان قم در حال ساخت است.

وی با اشاره به اینکه ساخت کتابخانه شهرک فاطمیه تا اوایل سال آینده به پایان خواهد رسید ادامه داد: کتابخانه مرکزی با امکانات ویژه، کتابخانه شهدای نوبهار و همچنین کتابخانه‌ای نیز در شهرک پردیسان قم ساخته خواهد شد.

استاندار قم ابراز داشت: آنچه که مهم است توسعه فرهنگ کتابخوانی و مطالعه در جامعه است اگر امکانات کتابخانه‌ای افزایش پیدا کند ولی فرهنگ کتابخوانی و مطالعه وجود نداشته باشد مشکلی حل نخواهد شد.

وی اظهار داشت: دستگاه‌های فعال در حوزه فرهنگی باید به موازات توسعه امکانات کتابخانه‌ای بر توسعه فرهنگ مطالعه نیز توجه کنند.

کتابخوانی نباید فقط منحصر به کتابخانه‌ها باشد

حجت الاسلام موسی‌پور با تأکید بر اینکه کتابخوانی نباید فقط منحصر به کتابخانه‌ها باشند، افزود: یک واحد نانوایی سنگکی در قم اقدام به راه اندازی کتابخانه کوچکی در محل نانوایی کرده بود که در نوع خود ابتکار جالبی برای جلوگیری از اتلاف وقت مشتریان محسوب می‌شد.

وی ادامه داد: تعداد کتاب‌ها در کتابخانه‌های استان بسیار قابل توجه است و اگر کسی اهل کتابخوانی باشد به راحتی می‌تواند به آنها دسترسی داشته باشد.

کد خبر 1438418

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha