به گزارش خبرنگار مهر، مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی صبح پنج شنبه در مراسم افتتاح این مرکز اظهار داشت: مرکز فرهنگی و کتابخانه امدادگر بیرجند با 14 هزار جلد کتاب افتتاح شده است.
محمدرحیم شهریاری با اشاره به اینکه ساختمان این مرکز فرهنگی قدیمی ساز بوده و برای این مرکز بازسازی شده است، افزود: برای آماده سازی این مرکز اعتباری بالغ بر 10 میلیون تومان از محل اعتبارات جمعیت هلال احمر استان هزینه شده است.
وی با اشاره با تدوین سند چشم انداز 20 ساله نظام، عنوان کرد: در راستای تبیین گسترش فرهنگی و تولید علم این مرکز فرهنگی احداث شده است.
شهریاری عنوان کرد: نهاد کتابخانه های عمومی کشور برای تهیه پنج تا شش هزار کتاب برای این کتابخانه قول مساعد داده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به سایر فعالیتهای این مرکز فرهنگی افزود: بحث عضوگیری امدادگران جوان، آموزشهای اولیه کمکهای امدادی در خانواده ها و ایجاد مجمع حافظان قرآن در این مرکز پیش بینی شده است.
امام جمعه بیرجند نیز در این مراسم اظهار داشت: محور فعالیتها بر اساس معارف قرآن و اهل بیت (ع) گسترش یافته و باید از همه ظرفیتهای استان برای گسترش فرهنگ و معارف جوانان استفاده شود.
حجت الاسلام علی رضایی بیرجندی با اشاره به فرهنگی بودن و آمار دانشجویی خراسان جنوبی یادآور شد: هم اکنون پیشرفت علم در استان رو به رشد بوده و حوزه های علمیه و دانشگاه ها در حال گسترش است.
نظر شما