به گزارش خبرگزاری مهر، احمد رضا نداف با بیان اینکه این آزمون با حضور حدود یک هزار و 600 نفر در استان فارس برگزار می شود، افزود: متقاضیان شرکت در این آزمون افرادی هستند که در دوره یکساله آموزشی موسسات قرآنی دارای مجوز از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس شرکت کرده اند که مورد ارزیابی قرار می گیرند.
وی درباره برگزاری هشتمین دوره آزمون حفظ و مفاهیم قرآن در شیراز نیز گفت: زمان شروع آزمون راس ساعت 9صبح روز جمعه 29 مهرماه جاری ویژه رشته حفظ و مفاهیم و در هنرستان شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس است.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود : این ازمون در تمامی شهرستانهای دارای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و بصورت هماهنگ با کل کشور برگزار می شود.
نداف با اشاره به شیوه صدور مدرک این آزمون نیز اظهار داشت: مداراک جهت افرادی که نمرات لازم را کسب کنند از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ( دفتر هماهنگی و توسعه فعالیتهای قرآنی ) صادر می شود.
وی اضافه کرد: نتایج این آزمون دو ماه بعد از برگزاری و و از طریق وبگاه جامع قرآنی کشور به آدرسwww.quranedu.ir اعلام می شود.
نظر شما