پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ مهر ۱۳۹۰، ۱۷:۲۴

برگزاری پنج مسابقه ورزشی شرق و جنوب شرق استان تهران در ورامین

برگزاری پنج مسابقه ورزشی شرق و جنوب شرق استان تهران در ورامین

ورامین - خبرگزاری مهر: اداره ورزش و جوانان شهرستان ورامین به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش، پنج مسابقه ورزشی در سطح شرق و جنوب شرق استان تهران برگزار می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش، برنامه ای تدوین شد تا در راستای بسط و گسترش فرهنگ ورزش، ایجاد شور و نشاط در میان خانواده ها، مسابقاتی با همکاری کمیسیون ورزش و جوانان انجمن حامیان توسعه و پیشرفت ایرانیان، برای اولین بار در سطح شرق و جنوب شرق استان برپا شود.

این مسابقات با همکاری فرمانداریها و اداره های ورزش مناطق و شهرستانهای مختلف همچون شهرری، پاکدشت، دماوند، فیروزکوه، پیشوا، بخشهای قرچک و جوادآباد، در پنج رشته فوتسال کارکنان ادارات، تیراندازی به اهداف پروازی با حضور خانواده ها، مسابقه شطرنج، مسابقه دارت به صورت خانوادگی و رقابت طناب کشی برگزار می شود.

پرتاب دارت، اولین مسابقه ای است که مدنظر بوده و خانواده ها می توانند در یک روز به یادماندنی در روز جمعه ۲۲مهرماه سال جاری از ساعت ۹صبح در سالن ورزشی فجر ورامین با یکدیگر به رقابت بپردازند.

این مسابقه به صورت آزاد، پیگیری خواهد شد و زن و شوهر، پدر و دختر، پسر و مادر، خواهر یا برادر، دایی یا خواهرزاده، عمو به همراه برادر زاده، پدر بزرگ و نوه یا بستگانی که علاقه مند به حضور در این رقابتها بوده و به یکدیگر محرم هستند، حضور یابند.

تیراندازی به اهداف پروازی نیز به صورت خانوادگی است و سایت تک تیرانداز که در جاده چرمشهر بعد از روستای آبباریک واقع شده است، در روز جمعه ۲۹مهرماه سال جاری از ساعت ۹صبح، پذیرای علاقه مندان در راستای ثبت یک روز به یادماندنی برای ورزش و تفریح خواهد بود که در این مسابقه، آقایان و بانوان به صورت جداگانه با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

مسابقه فوتسال کارکنان ادارات نیز از شنبه ۳۰مهرماه در سالن ۱۲۰۰نفره شهید گلعباسی ورامین استارت خواهد خورد که تیم خبرنگاران شرق و جنوب شرق استان تهران نیز در این رقابتها به میدان می رود.

سالن فجر ورامین، میزبان علاقه مندان به رشته ورزشی شطرنج است که به صورت آزاد و در روز جمعه ششم آبان ماه، از ساعت ۹صبح آغاز می شود.

قوی ترین مردان منطقه نیز، در یک رقابت دیدنی در روز چهارشنبه ۴آبان ماه سال جاری از ساعت ۱۰صبح به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا، در مسابقه طناب کشی به زورآزمایی خواهند پرداخت.

کد خبر 1438729

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha