پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ مهر ۱۳۹۰، ۱۷:۴۶

سهندی:

هنرمندان زنجان نیازمند حمایت جدی مسئولان فرهنگی و هنری هستند

هنرمندان زنجان نیازمند حمایت جدی مسئولان فرهنگی و هنری هستند

زنجان - خبرگزاری مهر: دبیر بیست و سومین جشنواره تئاتر استان زنجان با اشاره به اینکه در حال حاضر امکانات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در شان هنرمندان تئاتر نیست گفت: هنرمندان استان نیازمند حمایت جدی از سوی مسئولان فرهنگی و هنری هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سهندی ظهر پنج شنبه در آیین اختتامیه بیست و سومین جشنواره تئاتر استان زنجان در محل فرهنگسرای امام خمینی (ره) گفت: امسال در جشنواره تئاتر استان زنجان شادابی خاصی را شاهد بودیم.
 
وی افزود: در بیست و سومین جشنواره تئاتر استان زنجان هفت نمایش در بخش اصلی و یک نمایش نیز در بخش جنبی حضور داشتند.
 
سهندی با بیان اینکه هنر از فطرت انسان ها سرچشمه می گیرد و هنرمند ذاتا این ویژگی را در خود دارد ابراز کرد: هنر چشمه ساری است که از همان کودکی در یک انسان جاری می شود و هنرمندان باید قدردان این نعمت  الهی باشند.
 
وی ادامه داد: معاونت فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در تلاش است که با کسب اعتبارات بیشتر زمینه را برای کشف استعدادهای افراد فراهم کند.
 
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان ضمن قدردانی از تمامی هنرمندان وزه تئاتر استان، گفت: هنرمندان استان علیرغم همه مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد این جشنواره را به بهترین وجه حمایت کردند.
 
سهندی  با تاکید بر لزوم نظارت های لازم در برگزاری جشنواره تئاتر استان افزود: در راستای ارتقای کمی و کیفی و برگزاری مطلوب جشنواره های تئاتر باید از وجود هنرمندان برجسته استان بهره برد.
 
سهندی به برخی از حاشیه های برگزاری جشنواره اشاره کرد و یادآور شد: هنرمندان باید از برخی حاشیه ها دوری کنند و در جهت ارتقای معنویت و معرفت در این حوزه گام بردارند.
 
در پایان بیانیه هیئت داوران بیست و سومین جشنواره تئاتر استان وسط یکی از داوران قرائت و نفرات برتر این دوره از جشنواره اعلام شد.
کد خبر 1438777

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha