پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ مهر ۱۳۹۰، ۸:۵۱

قلعه نویی:

تاکتیک تراکتور به حریفان دیکته می‌شود

تاکتیک تراکتور به حریفان دیکته می‌شود

تبریز - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز ادعا کرد که تیمش چه در خانه و چه در خارج از خانه بازی تهاجمی ارائه به نمایش خواهد گذاشته و تاکتیکش به حریفان دیکته خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی پنجشنبه شب در کنفرانس خبری پیش از بازی تیم های تراکتورسازی تبریز و سایپای البرز با بیان اینکه عملکرد تیمش روز به روز بهتر می شود، اظهار داشت: تیم ما نسبت به ابتدای فصل بازیهای خوبی انجام می دهد و توانسته جایگاه خوبی را در جدول داشته باشد اما آنچه ما را اذیت می کند، اشتباهات فردی بازیکنان است که این مشکل را هم باید به مرور زمان برطرف کنیم.

وی تیم سایپا، حریف تراکتورسازان را یک تیم خطرناک دانست و گفت: سایپا تیم خطرناکی است که که فوتبالی با برنامه ارائه می دهد و سبک بازی این تیم نیز به گونه ای است که بیشتر مترصد تله گذاری و استفاده از حرکات سرعتی در ضد حملات است.

سرمربی تراکتورسازان افزود: حریف این هفته ما از یک مربی باهوش و علمی بهره می برد که فکر کنم کسب نتایج درخشان توسط این تیم، نیاز به زمان دارد و سایپا خواهد توانست در ادامه لیگ به نتایج بهتری دست یابد.

وی در عین حال تیم تراکتورسازی را آماده کسب سه امتیاز از سایپا ارزیابی و تصریح کرد: با وجود اینکه سایپا تیمی هماهنگ است اما ما نیز تراکتورسازی هستیم و از طرفی در زمین خودمان بازی خواهیم کرد؛ پس باید حداکثر امتیازات را در بازی فردا به دست آوریم.

قلعه نویی با اشاره به اینکه تیم تراکتورسازی در فصل جاری همواره بازی تهاجمی به نمایش گذاشته و این سبک را ادامه خواهد داد، تاکید کرد: امیر (قلعه نویی) هرجا برود چه در بازیهای خانگی و چه در بیرون از خانه، تیمش را با ترکیب و سیستمی تهاجمی روانه میدان خواهد کرد و به نظر من تراکتورسازی باید به جایی برسد که بتواند قدرت تاکتیکی خود را به همه حریفان دیکته کند.

وی در خصوص بازی هفته گذشته تیمش برابر سپاهان نیز یادآور شد: اگر چه ما در نتیجه به حریف باختیم اما در جریان بازی، حقمان باخت نبود؛ چراکه ما موقعیتهای گلزنی خوبی داشتیم که از آنها نتوانستیم استفاده کنیم و البته برخی تصمیمات نیز به ضرر ما شد همه دیدند که گلهای سپاهان به چه شکلی به ثمر رسید.

سرمربی تراکتورسازی در ادامه برخلاف میل خود و فقط در پاسخ به سئوال خبرنگاری که از وی در خصوص اشتباهات سریالی داوران در بازیهای تراکتورسازی، خاطرنشان ساخت: اگرچه دوست ندارم در مورد داوران صحبت کنم و مردم خودشان سریال روزهای زندگی(اشاره به اشتباهات سریالی داوران در بازیهای تراکتورسازی) را می فهمند اما حضرت علی (ع) فرموده اند که "حق را بگو حتی اگر همه علیه تو بشورند" ، من نیز همیشه سعی کرده ام که حق را بگویم و از حقوق هواداران تیمم دفاع کنم.

وی افزود: در بازی هفته قبل ما، گل دوم سپاهان خطا بود که در برنامه نود هم نادرستی این گل ثابت شد اما در همین برنامه، یک صحنه پنالتی که روی محسن حسینی انجام شده بود و گل اول سپاهان نیز که در شرایط مشکوک به آفساید به ثمر رسید، اصلا به تصویر کشیده نشد ولی با این حال من مثل همیشه احترام خاصی به داوران قائلم و می گویم که این اشتباهات عمدی نبوده است.

قلعه نویی در پایان هواداران تیم تراکتورسازی را با لقب "خاص" اطلاق کرد و گفت: من هم می توانم مثل خیلی ها، بسیاری از اشتباهات در قبال تیمم را نادیده بگیرم اما من وظیفه خود می دانم تا از حق حقوق تیم و هواداران تیمم دفاع کنم چون عشق مردم به تیم تراکتورسازی وظیفه من را سنگین تر می کند.

تیم تراکتورسازی از چارچوب بازیهای هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال کشور، از ساعت 16 جمعه 29 مهر، در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز از تیم سایپای البرز پذیرایی خواهد کرد.

گفتنی است مجید صالح سرمربی تیم سایپا بدلیل تاخیر هواپیمای حامل کاروان این تیم به تبریز، موفق به حضور در کنفرانس خبری پیش از بازی تیمهای تراکتورسازی و سایپا نشد.

کد خبر 1438944

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha