پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ مهر ۱۳۹۰، ۱۲:۲۷

بهرامی:

مردم کرمانشاه ثابت کردند انتظارشان حقیقی و واقعی بود

مردم کرمانشاه ثابت کردند انتظارشان حقیقی و واقعی بود

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری کرمانشاه گفت: مردم کرمانشاه اثبات کردند که انتظارشان حقیقی و واقعی بود و در استقبال از ولی‌امر خود سنگ‌تمام گذاشتند.

هومان بهرامی امروز در مصاحبه با خبرنگار مهر، اظهارداشت: خدا را بی‌اندازه سپاسگزاریم و قدر این نعمت بزرگ را به خوبی می دانیم که خداوند لطف و عنایت فرمود انتظار طولانی به پایان رسید و رهبر معظم انقلاب بالاخره بیستم مهرماه پا به خاک پاک و پر مهر کرمانشاه گذاشتند.

وی افزود:سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه موضوعی است که بسیار حساس و قابل تامل است به این محبت که مردم ولایتمدار، شهیدپرور و بزرگوار این خطه سلحشور و وفادار23 سال انتظار کشید و برای رسیدن لحظه دیدار،آرام و قرار نداشتتند و نهایتا ًاین انتظار به پایان رسید و دیدگان استان به چهره منورآقا و سرورشان روشن شد.

بهرامی گفت: استقبال بسیار گسترده شایان توجه و بی‌نظیری که مردم کرمانشاه با شور و شوق وصف ناشدنی از مولا و مقتدای ایشان به عمل آوردند بدون شک تا مدت‌ها و بلکه سال‌ها زبانزد محافل سیاسی ایران وجهان خواهد بود و این افتخار بزرگ و تاریخی مختص مردم استان پهلوان خیز و مهمان‌نواز کرمانشاه است.

این مقام مسئول در استانداری کرمانشاه، افزود: اگر سخنان گهربار مقام معظم رهبری در ورزشگاه آزادی کرمانشاه را اجمالاً بررسی کنید،خواهید دید که خواست و اراده معظم‌له و و شناخت عمیقی که از وی‍ژگی‌های انسانی، جمعیتی، جغرافیایی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی این استان محروم و مرزی دارند بر حرکت روبه جلو، توسعه و پیشرفت قرار گرفته بر همه مسئولان، مدیران و آحاد مختلف مردم استان است که با اتحاد و همدلی در این فضایی که تازه باز شده، دست به دست هم بدهند و فرمایش‌ها و معنویات رهبر فرزانه انقلاب را تحقق بخشند.

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری کرمانشاه در ادامه گفت:زیرساخت‌ها،پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های استان برای توسعه و پیشرفت درهر زمینه‌ای کاملاً آماده است،تنها همت و تلاش مسئولان و مردم استان را می‌طلبد که ان شاء الله این وحدت و همدلی بیش از بیش دراستان به وجود آید و ما می‌توانیم از این سفر پر خیر و برکت در مسیر رفع مشگلات و توسعه در همه زمینه ها،حداکثر بهره ببریم.

کد خبر 1439145

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha