به گزارش خبرنگار مهر، دومین روز از هفدهمین دوره مسابقات تیراندازی با کمان قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک لندن امروز جمعه در دو بخش حذفی تیمی و میکس در سایت دو المپیکی آزادی تهران در حال پیگیری است. هرچند طی دو روز نخست این رقابتها شاهد وزش باد در محوطه سایت آزادی بودیم اما در مرحله فینال تیمی وزش باد به حدی زیاد شد که در کار تیراندازان خلل وارد کرد.
وزش باد شدید به همراه بلند شدن خاک در فضای مسابقات فینال تیمی کامپوند و ریکرو زنان و مردان تا به حدی در روند برگزاری رقابتهای امروز تاثیرگذار بود که یکی از تیرهای تیم کامپوند کره جنوبی در بخش مردان با وزش باد و لرزش کمان به خطا رفت تا این تیم در شرایطی که از تیم ایران پیش بود عقب افتاده و در نهایت به مدال نقره بسنده کند.
همچنین وزش باد باعث شد تا اسکوربورد تیم کامپوند مردان ایران در دیدار فینال تیمی به زمین پرتاب شود.
اینترنت ستاد خبری رقابتهای قهرمانی آسیا پس از گذشت یک روز از برگزاری رقابتها ظهر امروز وصل شد اما همچنان به صورت کامل در اختیار رسانهها قرار نگرفته است.
از حواشی امروز می توان به پهن نشدن کامل زمین چمن تمرین سایت آزادی اشاره کرد. تیراندازان ایرانی و خارجی حاضر در مسابقات با وجود پهن نشدن این زمین چمن در آن تمرین می کنند.
رقابتهای امروز به صورت مستقیم از چند شبکه تلویزیونی ماهوارهای پخش شد. دیدارهای امروز تنها از رادیو ورزش کشورمان پخش شد.
هفدهمین دوره مسابقات تیراندازی باکمان قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک لندن از 28 مهر تا دوم آبان ماه در تهران برگزار می شود. تیم ایران امروز صاحب مدال طلای تیمی کامپوند مردان شد.
نظر شما