پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ مهر ۱۳۹۰، ۲۱:۴۷

بیژن عزیزی مطرح کرد:

صدای توهین هواداران پرسپولیس بلندتر از تشویق آنهاست

صدای توهین هواداران پرسپولیس بلندتر از تشویق آنهاست

مشاور و عضو کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس با انتقاد از فضای حاکم بر ورزشگاه گفت: متاسفانه صدای توهین هواداران پرسپولیس بلندتر از تشویق آنهاست.

به گزارش خبرنگار مهر، بیژن عزیزی مشاور و عضو کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس که همراه حمید استیلی به سالن کنفرانس ورزشگاه آزادی آمده بود پس از تساوی بدون گل این تیم مقابل نفت تهران با بیان این مطلب افزود: سرمربی تیم صحبت های لازم را انجام داد اما من بایم بگویم مشکلات پرسپولیس یک شبه به وجود نیامد.

وی با انتقاد از این موضوع که در تیم پرسپولیس ثبات مدیریت وجود ندارد خاطرنشان کرد: الان همه از جمله هواداران منتظر یک معجزه هستند و می خواهند یک شعبده باز پرسپولیس را نجات دهد اما راه حل مشکل پرسپولیس یک پیروزی نیست ما باید چگونگی رسیدن به پیروزی را بیاموزیم.

مشاور فنی استیلی از انس و الفتی که بین هواداران و بازیکنان وجود دارد یاد کرد و گفت: بازیکنان به حمایت هواداران عادت کرده اند اما متاسفانه  به این انس و الفت خدشه وارد شده است و این محبت از بازیکنان گرفته شده است.

عزیزی افزود: بازیکنان از هواداران جدا نیستند. آنها برادر و یا عضوی از خانواده همین هواداران هستند و نباید به راحتی مهر و محبت از آنها دریغ شود. در همه جای دنیا هوادار یار دوازدهم تیم هستند اما در شرایط فعلی من یار دوازدهمی برای پرسپولیس نمی بینم.

مشاور فنی استیلی یافتن راه حل برای حل مشکل را از عوامل تاثیر گذار در برون رفت پرسپولیس از شرایط موجود دانست و گفت: متاسفانه در ورزشگاه صدای توهین تماشاگران شدیدتر از تشویق آنهاست. شما به ما بگوییم تشویق به تیم کمک می کند یا توهین.

عزیزی در خاتمه تصریح کرد: من، دیگر اعضای کادر فنی و بازیکنان داخل زمین تلاش می کنیم و در بیرون زمین چشم به همراهی و کمک هواداران داریم. اگر بازیکنی اشتباه می کند نباید به او توهین کنند چرا که این بازیکنان روزی برای تیم افتخار کسب کرده و در موقعیت های گذشته نقش داشته اند.

کد خبر 1439434

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha