به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سید کاظم نورممفیدی با اشاره به نزدیکی آغاز سرشماری نفوس و مسکن سال 90 گفت: پاسخ درست وصحیح به سوالات بستر برنامه ریزی دقیق تر را فراهم تا برنامه ریزی برای برنامه ریزان مملکت آسان شود.
وی با بیان اینکه این سرشماری از 2 تا 22 آبان شروع می شود افزود: با درست مطرح شدن معنای ولایت فقیه مشکلی با این طرز مدیریت نخواهد بود .
نماینده ولی فقیه در گلستان افزود : اگر معنای ولایت فقیه در دنیا درست مطرح شود هیچ انسان عاقلی با این طرز مدیریت مشکلی نخواهد داشت زیرا ولی فقیه یک فقیه عادل خدا ترس است.
به گفته وی ، اگر قوه ای از قوای سه گانه کشور ولو از روی تشخیص و نه از روی خیانت از اصول منحرف شدند ولایت فقیه از آن جلوگیری می کند.
وی تصریح کرد: مفهوم ولایت فقیه نظارت بر قوایی است که در کشور کار می کنند.
نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری افزود: خود امام راحل (ره) که موسس ولایت فقیه بود بیشتراز هر کسی ملتزم به قانون بود و بیشتر از همه اصول را مورد توجه قرار می داد، همه ارزشهای دینی اگر درست معنا شود خوب و اگر بد معنا شود مخرب است.
وی ادامه داد: ولایت فقیه بهترین شکل مدیریتی است که می توانیم روی آن تأکید داشته باشیم و رهبری مدیریت اجرایی نیست.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سفر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به کرمانشاه گفت: سفر پر باری بود و خبرگزاری های مهم دنیا روی آن تحلیل های زیادی داشتند.
آیت الله نورمفیدی افزود: جایگاه مردم در نظر رهبر معظم انقلاب جایگاهی ارزشمند مطرح شد زیرا انقلاب و نظام بعد از خدا بر مردم تکیه دارد و نظامی پا برجا است.
وی افزود : در طول این سی و دو سال چالشهای زیادی بوجود آمد ولی چون نظام مبتنی بر مردم بود همه آنها پشت سر گذاشته شد که برای دنیا و مسئولان نتایجی دارد .
نظر شما