پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ مهر ۱۳۹۰، ۹:۵۰

کریمی:

پیاده روهای گرگان برای روشندلان مناسب سازی می شود

پیاده روهای گرگان برای روشندلان مناسب سازی می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: شهردار گرگان گفت: پیاده روهای سطح شهر برای معلولان و روشندلان مناسب سازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم کریمی صبح شنبه در جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و زیست شهری شورای شهر افزود: مناسب سازی پیاده روها و معابر عمومی و اصلاح اختلاف ارتفاع معابر برای معلولان از وظایف شهرداری است و بخشی از آن انجام شده و بخشی دیگر تا پایان سال آینده انجام خواهد شد.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیز گفت:  شورا و شهرداری در کمیته سلامت، تبلیغات و اطلاع رسانی در بحث پیوند اعضا و بهداشت محیط همکاری خوبی با دانشگاه علوم پزشکی استان داشته است.

 شهریار سمنانی در ادامه با تاکید بر اینکه رسالت دانشگاه علوم پزشکی رسالت خطیر و سنگینی است، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی هم رسالت آموزشی و پژوهشی دارد و هم رسالت بهداشتی و درمانی و با توجه به اینکه سلامتی محور توسعه پایدار است رشد و ارتقاء دانشگاه در این مقوله امری بسیار مهم و تاثیرگذار خواهد بود.
 
رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی در ادامه به تعریف جامع سلامت پرداخت و اظهار داشت: سلامت را می توان در رفاه جسم، رفاه روان و رفاه اجتماعی تعریف کرد و با توجه به این موضوع مقوله سلامت دچار پیچیدگی گسترده ای شده است و وزارت بهداشت به تنهایی نمی تواند سلامت مردم را به تنهایی تامین کند.
 
سمنانی در ادامه بر حمایت از روشن دلان تاکید و عنوان کرد: 10 نابینا در سطح جهان توانستند دنیا را دچار تغییر و تحول کنند که ایرانی ها هم می توانند در این عرصه ها حضور فعال داشته باشند.
 
وی در پایان با تاکید بر اینکه بسیاری از پزشکان گرگان پتانسیل و ظرفیت حضور در خارج از کشور و شهرهای بزرگتر را دارند، اظهار داشت: آنها به خاطر دینی که داشتند در این شهر ماندند و خدمت کردند و بنده هم امیدوارم در هر جای کشور که هستم بتوانم به مردم جامعه خدمت کنم.
 
گفتنی است در این جلسه تنی چند از نابینایان گرگان نیز به بیان مشکلات شهروندی خود پرداختند که مقرر شد پیگیری و رسیدگی به آن در دستور کار شهرداری قرار بگیرد و در پایان با اهداء لوح یادبودی از نابینایان تجلیل شد.
کد خبر 1439600

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha