به گزارش خبرگزاری مهر، دنی آلوز، بازیکن برزیلی تیم فوتبال بارسلونا با انتقاد از خوزه مورینیو در خصوص اظهارنظرهایی که در مورد بارسا می کند، گفت: ما می دانیم چه در سر این مربی می گذرد. مورینیو همواره سعی می کند حرفهای بی پایه و اساسی مطرح کند. اما ما توانایی خود را با کارمان نشان می دهیم و خودمان را درگیر چیز دیگری نمی کنیم.
آلوز افزود: ما احترام را در اولویت قرار دادهایم و بهترین عملکرد خود را در زمین به نمایش می گذاریم. خوزه مورینیو را تنها روزنامه نگاران دوست دارند چراکه حرفهایش باعث می شود نسخههای زیادی از روزنامههایشان به فروش برود اما بازیکنان بارسلونا تنها بر عملکرد خود در زمین مسابقه تمرکز می کنند.
بر پایه گزارش ساکرنت، خوزه مورینیو پس از پیروزی بارسلونا مقابل ویکتوریا پلژن جمهوری چک در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفته بود که بارسا مقابل "تیمی کوچک" به برتری رسیده است.
نظر شما