پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ مهر ۱۳۹۰، ۱۲:۴۹

هاشمی خبر داد:

برنامه‌های بهزیستی در جهت بررسی و رفع آسیبهای نوپدید جامعه

برنامه‌های بهزیستی در جهت بررسی و رفع آسیبهای نوپدید جامعه

رئیس سازمان بهزیستی پیگیری آسیبهای اجتماعی نوپدید ،برنامه ریزی برای سالمندان و اعتیاد را سرفصل فعالیتهای سازمان در وضعیت امروز جامعه دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر همایون هاشمی امروز شنبه در همایش سراسری مدیران بهزیستی، اهداف برگزاری این همایش را تبیین سیاست های سازمان  با تاکید ویژه بر توانمند سازی جامعه هدف و توسعه در حوزه خدمات اجتماعی دانست. 

وی با اشاره به اینکه توسعه ای بودن نگاه برنامه پنجم نشان از این دارد که جامعه ما از سختی های دوران گذار به آسایش و سایه امنی رسیده است گفت: در برنامه پنجم توسعه توانمند سازی و عدالت جایگاه ویژه ای دارد که شناخت نیازهای واقعی مددجو وتوانمند ساختن او به معنای حقیقی از مهمترین تکالیف مددکاران سازمان بهزیستی است.
 
هاشمی  سه موضوع  اشتغال زایی، بیمه و مسکن را  مهمترین زمینه های توانمند سازی مددجویان عنوان کرد و افزود: جمع آوری سوابق بیمه ای مددجویان از ذخیره های نهفته ای است که می تواند در توانمند سازی آنان یاری رسان ما باشد.
 
رئیس سازمان بهزیستی پیگیری سه مبحث آسیب های نوپدید در حوزه آسیب های اجتماعی، برنامه ریزی برای سالمندان در حوزه توانبخشی و  اعتیاد در حوزه پیشگیری را  سرفصل فعالیت های  سازمان در وضعیت امروز جامعه دانست و معاونین و مسئولان سازمان را به جدیت بیشتر در این مباحث ملزم کرد.
 
هاشمی گفت: باید از کسی که سه کلمه تعاون ،کار و رفاه را در کنار هم قرار داده است تشکر کرد زیرا این سه عنوان در کنار هم فرصت خوبی را برای تقویت و رشد فعالیت های سازمان بهزیستی فراهم آورده است.
کد خبر 1439844

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha