به گزارش خبرنگار مهر، حسن عربی پیش از ظهر شنبه درمراسم پایانی همایش بهینه سازی بازار آبزیان در پلدشت با بیان اینکه این اقدام برای نخستین بار صورت گرفته است افزود: این میزان ماهی در نیمه نخست امسال به کشورهای عراق و عربستان سعودی، صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه میزان صادرات ماهی تا پایان سالجاری با 50 درصد افزایش به هزار و 500 تن می رسد اظهارداشت: سال گذشته 40 هزار تن انواع ماهیان گرمابی به کشورهای خارجی صادر شده بود.
معاون مدیرکل بهبود کیفیت فرآوری توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: بر اساس پیش بینی ها امسال بیش از 70 هزار تن انواع ماهی در کشور تولید می شود که نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش دارد.
وی افزود: تا پایان برنامه پنجم توسعه با اجرای برنامه های زیربنایی و استفاده بهینه از منابع، میزان تولید ماهی در سال به یک میلیون و 700 هراز تن می رسد.
صید ماهی میکتوفیده برای اولین بار در کشور
این مسئول در ادامه از صید ماهی میکتوفیده برای اولین بار خبرداد و بیان داشت: در سالجاری برای اولین بار صید ماهی "میکتوفیده" به صورت گسترده از منابع دریایی کشور صورت می گیرد که منابع بسیار مهمی برای پودر ماهی است.
همایش مسئولان دفاتر بهبود کیفیت و بهینه سازی بازار آبزیان 19 استان ساحلی و غیر ساحلی کشور در شهرستان پلدشت به پایان رسید.
هماهنگی های لازم جهت بهینه سازی بازار با مراکز تصمیم ساز و فراهم کردن زمینه صادرات آبزیان به کشورهای دیگر، افزایش یارانه عامل های انژری جهت کاهش هزینه ها و برگزاری دوره های آموزش پخت آبزیان از جمله مهم ترین دستاورد این همایش سه روزه بود.
شرکت کنندگان در این همایش سه روزه به تبادل تجربه ها و دستاوردها در زمینه افزایش تولید فرآوری های شیلاتی و بررسی راهکارهای توسعه پایدار آبزی پروری و برنامه ریزی جهت افزایش مصرف سرانه مردم پرداختند.
نظر شما