پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۳۰ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۰۷

یک گروه دوچرخه سواری سیرجان تا حرم رضوی را رکاب زدند

یک گروه دوچرخه سواری سیرجان تا حرم رضوی را رکاب زدند

مشهد - خبرگزاری مهر: گروه دوچرخه‌سواران "علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)" از شهرستان سیرجان تا حرم مطهر حضرت رضا(ع) را رکاب زدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این گروه 13 نفره از دوچرخه‌سواران برای دومین‌بار متوالی مسیر یک‌هزار و150کیلومتری شهرستان سیرجان تا حرم مطهر رضوی را با دوچرخه طی کردند.

سرپرست گروه دوچرخه‌سواران سایکل تورسیت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) گفت: این مسیر را در طول 9روز و به شوق تشرف به بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع) و زیارت این امام رئوف رکاب زدیم.

غلامرضا صداقت‌نیا افزود: چون اولین سفر این گروه به عشق امام هشتم و طی کردن مسیر تا حرم مطهر رضوی بود، نام گروه را به حضرت رضا(ع) مزین کردیم و تمامی اعضای گروه از لطف و عنایت ایشان در زندگی‌شان بهره برده‌اند.

کد خبر 1440076

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha