پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ مهر ۱۳۹۰، ۱۵:۳۸

از مصوبه سفر رهبری به قم/

6 دستگاه‌آب شیرین‌کن در روستاهای قم راه‌اندازی شد

6 دستگاه‌آب شیرین‌کن در روستاهای قم راه‌اندازی شد

قم - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قم نصب و راه‌اندازی 6 دستگاه‌آب شیرین‌کن در روستاهای قم با اعتبار 960 میلیون ریال را مصوبه سفر سال گذشته مقام معظم رهبری به قم اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسن ایزانلو با گرامی داشت نخستین سالگرد سفر پرخیر و برکت مقام معظم رهبری به استان قم ابراز داشت: این سفر تاریخی آثار و برکات فراوانی برای مردم ولایتمدار این شهر به همراه داشت.

وی افزود: تخصیص اعتبارات ویژه در سفر مقام معظم رهبری رهبری به قم و اجرای ده‌ها پروژه عمرانی از محل اعتبارات این سفر طی یک سال گذشته زمینه رشد و توسعه استان قم را فراهم کرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم در ادامه از تخصیص 960 میلیون ریال اعتبار از محل اعتبارات سفر رهبر معظم انقلاب برای ساخت، نصب و راه‌اندازی 6 دستگاه آب شیرین کن در روستاهای قم خبر داد و ابراز داشت: با توجه به عدم کیفیت لازم آب در روستاهای ملک قلعه، ‌سراجه،‌ مومن‌آباد، ‌جعفرآباد، کاج و فرج‌آباد این مصوبه با جدیت پیگیری و به انجام رسید.

وی با بیان این که تا قبل از نصب آب‌شیرین‌کن،‌ آب این روستاها از طریق تانکرهای سیار تامین می‌شد، یادآور شد: هزینه‌های سنگین،‌ مسافت روستاها، پایدار نبودن آبرسانی و دشوار بودن کنترل بهداشتی از جمله مشکلات آبرسانی سیار به این روستاها بوده است.

ایزانلو نصب دستگاه‌های آب شیرین‌کن در روستاها را در ارائه خدمات هر چه بهتر به مردم موثر دانست و در دسترس بودن دائمی آب شیرین، کیفیت مناسب، ایجاد اشتغال در روستاها، سرعت در خدمت‌رسانی‌، رضایت‌مندی مردم و ‌کاهش میزان ماندگی آب در منازل را از جمله محاسن نصب دستگاه‌های آب شیرین کن در روستاها ذکر کرد.

وی نصب دستگاه‌های آب شیرین‌کن در روستاهای قم را الگویی برای سایر روستاهای کشور دانست و اظهار داشت: در حال حاضر با نصب 6 آب شیرین کن از محل اعتبارات سفر رهبر معظم انقلاب،‌ تعداد روستاهایی که در استان قم به این روش از آب شیرین و گوارا بهره‌مند می‌شوند به 17 روستا رسیده است.
 

کد خبر 1440166

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha