به گزارش خبرنگار مهر، مهدی طحانپور عصرشنبه در خصوص همایش روئسای اتحادیه های لوازم خانگی سراسر کشور که در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی در مشهد برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه برخی از تولید کنندگان بر این باورند که مردم باید هر نوع محصولی را که آنها تولید می کنند بخرند و این در حالی است که مردم نیز توقع دارند کالای با کیفیتی که دارای خدمات پس از فروش است تهیه کنند.
رئیس اتحادیه لوازم خانگی کشور گفت: در شرایطی که کارگاه های کوچک برای تولید کنندگان بزرگ مزاحمت ایجاد کرده اند و بدون توجه به نیاز مردم به تولید کالای بی کیفیت می پردازند، مصرف کننده با عدم خرید این کالاهای بی کیفیت این کارگاه ها و حتی کارخانجات بی کیفیت را به حاشیه می راند و باعث تعطیلی آنها می شود.
وی با اشاره به نقش نمایشگاه در شفاف سازی میان صاحبان صنایع و دولت اظهار داشت: از نمایشگاه بین المللی مشهد تشکر می کنم که زمینه گردهمایی روئسای اتحادیه های لوازم خانگی کشور را در سیزدهمین نمایشگاه لوازم خانگی فراهم کرد.
طحانپور گفت : قبل از این گردهمایی تصور بر این بود که مشکلات صنعت لوازم خانگی خیلی گسترده نباشد اما همین مسئله زمینه ای شد تا به مباحثی از قبیل خدمات پس از فروش کالاهای ایرانی، صندوق های posو ارزش افزوده پرداخته شود.
رئیس اتحادیه کشوری لوازم خانگی با اشاره به حضور هیئت تجاری عراقی در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی افزود: متاسفانه عراقی ها نیز از کالاهای بی کیفیت ایرانی ناراضی بودند که البته این موضوع قبلا به تجار عراقی اعلام شده بود اما آنها با علم بر این مساله نسبت به خرید اقدام کرده بودند.
وی افزود: تجار عراقی تمایل بسیار زیادی برای همکاری با ایران در حوزه لوازم خانگی داشتند که البته این همکاری با محدودیت هایی مواجه است که عدم امنیت در عراق و برخی قوانین ایران از جمله آنها است.
طحانپور عنوان کرد: تجار عراقی خواستار مبادلات تهاتری هستند به صورت که در قبال لوازم خانگی ایرانی خرما بپردازند که به هیچ وجه این مساله امکان پذیر نیست.
رئیس اتحادیه کشوری لوازم خانگی از تقاضای عراقی ها برای اخذ نمایندگی کالاهای ایرانی در این کشور خبر داد و افزود: در حال حاضر برخی از شرکت هایی که هیات عراقی متقاضی اخذ نمایندگی آنها بودند در این کشور نمایندگان خوبی دارند و مقرر شد اتحادیه زمینه همکاری سایر شرکت هایی که فاقد نمایندگی در عراق هستند را فراهم کند.
وی تاکید کرد: البته تولید کنندگان نیز باید کمی بیشتر به نیاز مخاطب خود به ویژه مخاطب خارجی توجه کنند زیرا در چنین شرایطی تولید افزایش می یابد و بازار پر رونق می شود.
طحانپور در خصوص علت عدم حضور شرکت های صاحب نام ایرانی در نمایشگاه های لوازم خانگی اظهار داشت: نمایشگاه برای برند های معروف و شناخته شده جذابیتی ندارد زیرا آن ها مشتری خود را دارند و حضور در نمایشگاه را صرف هزینه ای می دانند که شاید آنها را به اهداف شان نرساند.
وی تصریح کرد: نمایندگی شرکت های خارجی که در نمایشگاه حضور دارند و غرفه هایشان مملو از جمعیت است بودجه تبلیغات را کنار گذاشته اند و با هدف به این موضوع می پردازند.
نظر شما