به گزارش خبرنگار " مهر" برخي مسايل كه پس از پايان اين ديدار بوجود آمده را در زير مي خوانيد :
* فرهاد كاظمي پس از پايان بازي حاضر به گفت و گو با خبرنگاران نشد. وي متذكر شد من طي دوماه گذشته با هيچ روزنامه اي گفت و گو نداشته ام اما يك روز من را به پاس مي فرستند و يكروز به تيم ديگر. من با طي 15 سال گذشته پاي هيچ قراردادي را امضاء نكرده ام و هميشه به حرفي كه مي زنم اعتقاد دارم. در سپاهان نيز طي دو سال گذشته تنها به خاطر اعتقادم كار كرده ام. اگر من آدم بي مسووليت و بي غيرتي بودم بايد سپاهان را ترك مي كردم اما هرگز چنين نكردم و به تيم خود پايبند بوده و در آن حضور خواهم داشت. وي در ادامه از عملكرد بازيكنان خود انتقاد كرد و اعتقاد داشت آنها در تمرينات عملكرد بسيار مثبتي دارند اما در زمان مسابقه اينگونه نيست.
* هنگامي كه مسوولان انجام آزمايش دوپينگ ازدو بازيكن استقلال محكود فكري و عليرضا منصوريان خواستند تا براي آزمايش خود را آماده نمايند با پرخاش اين بازيكنان روبه رو شدند كه با با وساطت اطرافيان مشكل رفع شد.
* در زمان انجام آزمايش دوپينگ عليرضا منصوريان كاظم اوليايي معاون فرهنگي اجتماعي قصد داشت كه با اين بازيكن گفت و گو نمايد كه با عدم موافقت مسوولان آزمايش دوپينگ رروبه رو شد كه اين مساله به اعتراض اوليايي و شكست شيشه هاي محل انجام آزمايش از سوي برخي افراد منتسب به باشگاه استقلال حاضر در محل شد. اين درگيري نيز با حضور مسوولان انتظامي حاضر در محل پايان يافت.
*از تيم سپاهان رسول خطيبي و محمود كريمي براي انجام آزمايش دوپينگ انتخاب شده بودند كه آزمايش آنها با موفقيت انجام شد.
* ابرقويي نژاد رييس هيات فوتبال استان اصفهان در خصوص مسايل پيش آمده در بازي امروز اظهار داشت : تمام تلاش ما در طول هفته گذشته برپايي خوب اين مسابقه بود كه خوشبختانه انجام شد. وي در مورد آزمايش دوپينگ در اين بازي نيز اظهار داشت : با هماهنگي هاي به عمل آمده محلي براي انجام اين آزمايش درنظر گرفته شد اما در زمان انجام آزمايش آقايي اوليايي خواهان حضور درمحل آزمايش شدند كه با ممانعت مسوولان كميته مبارزه با دوپينگ اين مساله به درگيري انجاميد كه با وساطت اطرافيان و حضور نيروي انتظامي رفع گرديد. ضمن اينكه يكي از هواداران استقلال نيز با شكستن شيشه محل انجام آزمايش قصد ورود به اتاق را داشت كه اين مساله نيز از سوي نيروي انتظامي حل و فصل گرديد.
* يكي ازمسوولان انتظامي حاضر در ورزشگاه كه خواست نامي از او برده نشود در خصوص مسايل پيش آمده در ورزشگاه نقش جهان اظهار داشت : حركات تحريك آميز علي سامره موجب شد تا تماشاگران به پرتاب مواد آتشزا اقدام كنند كه اين افراد نيز شناسايي و دستگير شده اند. وي ادامه داد : در خصوص حضور آقاي اوليايي در محل برگزاري آزمايش دوپينگ هيچگونه بي حرمتي به ايشان نشده و اينكه گفته مي شود ايشان با باتوم مورد حمله قرار گرفته اند صحت ندارد. ماموران ما تنها ايشان و فردي را كه شيشه اتاق مورد نظر را شكسته بود از محل حادثه دور كردند. اين بازي يكي از بهترين بازيها از نظر حفظ امنيت و آرامش بود كه با كمك تماشاگران و ماموران نيروي انتظامي بدست آمد.
* سميعي مسوول آزمايش دوپينگ اين بازي نيز در گفت و گوي كوتاهي اظهار داشت : من تنها به وظيفه ام عمل كردم و مانع از حضور آقاي اوليايي در اتاق آزمايش شدم. من با كارت شناسايي خود را به ايشان معرفي كردم اما ايشان اصرار زيادي داشتند كه وارد اتاق شوند. وي درخصوص دليل پارگي پيراهن خود نيز گفت : احتمال دارد در تحركات صورت گرفته بين ما و دوستان اين اتفاق روي داده باشد.
ديدار دو تيم استقلال و سپاهان اينبار نيز شاهد مسايل حاشيه اي زيادي بود.
کد خبر 144047
نظر شما