پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ مهر ۱۳۹۰، ۲۰:۲۰

حوادث ترافیکی هفته گذشته 80 کشته برجا گذاشت

مرکز هدایت عملیات بحران اورژانس کشور اعلام کرد: 125 حادثه ترافیکی در هفته گذشته، 80 کشته و 194 مجروح بر جا گذاشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهم‌ترین حوادث رخ داده در هفته گذشته، تصادف دو دستگاه مینی‌بوس و سمند در محور خرم‌آباد به پلدختر، دو دستگاه پیکان و تریلر در محور اندیمشک به خرم آباد و دو دستگاه پراید در محور شهریار به مارلیک گزارش شده است که براثر آن 4 نفر از هموطنان کشته و 22 نفر دیگر مجروح شدند.

برپایه این گزارش، مجروحان این حوادث توسط 9 دستگاه آمبولانس اورژانس پیش‌بیمارستانی به بیمارستان‌های شهدای عشایر خرم‌آباد، امام علی اندیمشک و امام سجاد و تامین اجتماعی کرج منتقل شدند.

اورژانس کشور به رانندگان توصیه کرد برای پیشگیری از حوادث ترافیکی از حمل بارهای سنگین و حجیم خارج از ابعاد اتومبیل و بیش از حد مجاز بپرهیزند.

برپایه این گزارش، همراه داشتن جعبه کمک‌های اولیه، کپسول آتش‌نشانی، تجهیزات ایمنی ترافیک مثل مثلث احتیاط، چراغ قوه، دفترچه بیمه و داروهای مورد نیاز بیماران در طول سفر ضروری است.

این گزارش می‌افزاید، رانندگان باید هنگام رانندگی از کشیدن سیگار، صحبت کردن با تلفن همراه، خوردن و آشامیدن، مشاجره و شوخی به دلیل کاهش تمرکز هنگام رانندگی خودداری کنند.

رانندگان همچنین در صورت مصرف داروهایی که بر هوشیاری و سرعت واکنش آنها تاثیر منفی دارد باید از رانندگی خودداری کنند.

کد خبر 1440481

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha